Eftersyn hos Dentalklinikken Ballerup

Eftersyn: 408,-*

+ gavekort


Du får:

  • Diagnostisk tandeftersyn
  • Røntgenbilleder
  • Gavekort på 500,- til tandbehandling

* Tilbuddet gælder kun nye patienter og kan kun benyttes én gang pr. patient. Inkluderer diagnostisk undersøgelse (dg) samt røntgenbilleder (bitewings). Røntgenbilleder tages kun ved indikation. Din samlede pris er 408 kr. Du skal gøre brug af tilbuddet, dvs. bestille en tid til behandling inden den 1. juli 2024. Gavekortet kan bruges til alle frie ydelser. Undersøgelsen skal udføres inden 1. august 2024. Afbud skal ske senest 24 timer før aftalte behandling. Betaling sker efter behandlingen. Gavekortet er gyldigt i 3 måneder efter undersøgelsen og kan benyttes til alle frie ydelser uden regionstilskud. F.eks. fyldning, rodbehandling, tandkrone eller bro. Gavekortet kan ikke overdrages til andre eller veksles til kontanter.

Book en aftale nu for at gøre brug af tilbuddet!


Hvad er med i undersøgelsen?

  • Grundig undersøgelse af tænder, tandkød og mund.
  • Vi undersøger for synlige skader, plak og begyndende caries, slimhindelidelser, parodontose og andre sygdomme i mundhulen.
  • 2 stk. røntgenbilleder for at opdage caries eller andre skjulte sygdomme (*røntgenbilleder tages kun ved indikation).
  • Efter behandlingen får du en status på din mundhygiejne.
  • Du får et gavekort på kr. 500,- til efterfølgende behandling 😉

OBS: Alle undersøgelser finder sted på vores klinik i Ballerup, Hold-An Vej 70

Diagnostisk undersøgelse + gavekort

Er det længe siden, du har været hos tandlægen?


Det bedste, du kan gøre for dine tænder er at gå til tandlægen regelmæssigt og få undersøgt dine tænder og mund. Ofte kan man ikke selv mærke, hvis man f.eks. har et hul – og det er vigtigt at opdage problemerne, inden de gør større skade på tænderne.

Dette tilbud giver dig mulighed for at prøve os og giver dig et gavekort på kr. 500,- til efterfølgende behandling, f.eks. fyldning, rodbehandling eller tandkrone.

Ingen forpligtelser

Du betaler kun 408 kr. for behandlingen.

Er du medlem af danmark?
Så koster eftersyn kun 256 kr. (grp. 1 og 2)

Der er ingen ekstra gebyrer eller andre forpligtelser. Vi vil bare give dig muligheden for at prøve os – for vi er sikre på at du får en rigtig god oplevelse. Nå ja, og så håber vi selvfølgelig, at du har lyst til at fortsætte som patient hos os.

Book en tid

Dentalklinikken Ballerup

Personale Ballerup
Cecilie D. Holm
Cecilie D. Holm
16:15 07 Dec 22
Anmeldelse fra Robert Holm (far):Kan helt klart anbefale Dentalklinikken i Ballerup. De gange jeg har haft akut behov for behandling, har de altid kunnet finde tid til dette. Ved almindeligt tandeftersyn, har jeg været ved tandplejer Sabrina, som er meget grundig og omhyggelig.
Se alle anmeldelser
js_loader
Opdateret d. af