Karriere hos Dentalklinikken

 

 

Klinikassistent
Dentalklinikken i Havnegade

Klinikassistent til moderne klinik i smukke omgivelser ved Nyhavn

Til Dentalklinikken i Havnegade søger vi en dygtig og imødekommende klinikassistent til at hjælpe os i en travl hverdag.

Du kommer til at arbejde på en hyggelig klinik med et godt kollegialt sammenhold, fuldt udstyrede klinikrum og stor tilgang af nye patienter.

Vi anvender de nyeste behandlingsmetoder og har et højt fagligt niveau, og udfører derfor stort set alle slags behandlinger på klinikken.

Kollegaerne og arbejdspladsen

Du kommer til at arbejde i et ungt team med 10 dygtige kollegaer, heraf fire tandlæger, en tandplejer, to assistenter og tre elever. Vi har et godt samarbejde med fokus på faglighed og trivsel og holder jævnligt klinikmøder og deltager i kurser og efteruddannelse.

Som medarbejder på Dentalklinikken bliver du en del af et større klinikfællesskab med 10 tandlægeklinikker og mere end 30 klinikassistenter.

Dentalklinikken består desuden af et servicecenter, administration, dental lab og dental depot.

Overalt i organisationen arbejder vi på at understøtte følgende principper, som skal være med til at gøre Dentalklinikken til en af de bedste tandlæger i Danmark:

  • Vi arbejder med et princip om fuld bog.
  • Vi ønsker at levere det højeste serviceniveau til vores patienter.
  • Vi ønsker at fremstå innovative og driftige, og har fx fuldt udstyrede klinikker med scanner, et helt nyt rodbehandlingssystem og OP-røntgen.
  • Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og vægter udvikling af vores medarbejdere højt. Vi gennemfører årlig medarbejdertrivselsundersøgelse og MUS-samtaler med alle ansatte.
  • Vi ønsker at have et højt fagligt niveau på alle vores klinikker, og har derfor en tandlægefaglig chef, som varetager udviklingen på dette område.
  • Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, herunder sundhedsforsikring.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og minimum en reference til ledende klinikassistent Christina Stausgaard-Petersen på e-mail: csp@dentalklinikken.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdstid

37 timer/ugen

Start

1. november 2023 eller hurtigst muligt

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Samtale

Samtaler afholdes løbende

Send din ansøgning til

Christina Stausgaard-Petersen
csp@dentalklinikken.dk
Mrk. Klinikassistent Havnegade
Telefon: 33 36 35 30

Adresse

Dentalklinikken København K
Havnegade 51
1058 København K
www.dentalklinikken.dk

Dentalklinikken Tandlæge- og implantatcenter
Opdateret d. af