Karriere hos Dentalklinikken

Klinikassistent til Dentalklinikken Hillerød

Erfaren klinikassistent

På Dentalklinikken i Hillerød står vi foran en større udvidelse af klinikken. Vi søger derfor en dygtig klinikassistent til at hjælpe os i en travl hverdag.

Du må gerne have mindst et par års erfaring. Det er derudover vigtigt for os, at du er god til at tale med patienterne og at du bliver motiveret af at gøre det lille ekstra for at vores patienter får den bedste behandling og kundeservice. Det er også en fordel, hvis du har kendskab til DentalSuite.

Du kommer til at arbejde på en moderne klinik med 5 klinikrum og 12 søde kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig. Hverdagen på klinikken er præget af et godt kollegialt samarbejde, stor arbejdsglæde og høj faglighed.

Dentalklinikken som arbejdsplads

Som ansat på Dentalklinikken bliver du en del af et større klinikfællesskab med 9 tandlægeklinikker. Overalt i organisationen arbejder vi på at understøtte følgende principper, som skal være med til at gøre Dentalklinikken til en af de bedste tandlæger i Danmark:

  • Vi ønsker at levere det højeste serviceniveau til vores patienter.
  • Vi ønsker at fremstå innovative og driftige, og har f.eks. fuldt udstyrede klinikker med scanner, et helt nyt rodbehandlingssystem og OP-røntgen.
  • Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og vægter udvikling af vores medarbejdere højt. Vi gennemfører derfor en årlig trivselsundersøgelse og MUS med alle ansatte.
  • Vi ønsker at have et højt fagligt niveau på alle vores klinikker og har derfor en tandlægefaglig chef, som varetager udviklingen på dette område.
  • Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, herunder sundhedsforsikring.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og referencer til klinikchef Martin Sarauw på e-mail: ms@dentalklinikken.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon: 48 26 45 00 for at høre mere om stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdstid

37 timer/ugen

Start

1. februar 2023 eller hurtigst muligt

Ansøgningsfrist

21.12 2022

Send din ansøgning til

Martin Sarauw
ms@dentalklinikken.dk
Mrk. Klinikassistent Hillerød

Spørgsmål

Kontakt Martin Sarauw på telefon: 48 26 45 00

Adresse

Dentalklinikken Hillerød
Slotsarkaderne 300
3400 Hillerød
www.dentalklinikken.dk

Dentalklinikken Tandlæge- og implantatcenter
Opdateret d. af