Karriere hos Dentalklinikken

Klinikassistent
Dentalklinikken i Rødovre

Erfaren klinikassistent til nyåbnet klinik i Rødovre

Vi søger en rutineret klinikassistent til at hjælpe os på vores nyåbnede klinik i Rødovre. Det er vigtigt for os, at du er god til at tale med patienterne og at du bliver motiveret af at gøre det lille ekstra for at vores patienter får den bedste behandling og kundeservice. Det er også en fordel, hvis du har kendskab til DentalSuite. Du kommer til at veksle mellem at assistere ved stolen og passe opgaverne i receptionen, herunder at hjælpe vores patienter på telefonen, indkald osv. Vi har callcenter tilknyttet.

Du kommer til at arbejde på en hyggelig klinik med 4 søde kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig. Hverdagen på klinikken er præget af et godt kollegialt samarbejde, stor arbejdsglæde og høj faglighed.

Dentalklinikken som arbejdsplads

Som ansat på Dentalklinikken bliver du en del af et større klinikfællesskab med 10 tandlægeklinikker. Overalt i organisationen arbejder vi på at understøtte følgende principper, som skal være med til at gøre Dentalklinikken til en af de bedste tandlæger i Danmark:

  • Vi ønsker at levere det højeste serviceniveau til vores patienter.
  • Vi ønsker at fremstå innovative og driftige, og har fx fuldt udstyrede klinikker med scanner, et helt nyt rodbehandlingssystem og OP-røntgen.
  • Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og vægter udvikling af vores medarbejdere højt. Vi gennemfører årlig medarbejdertrivselsundersøgelse og MUS-samtaler med alle ansatte.
  • Vi ønsker at have et højt fagligt niveau på alle vores klinikker, og har derfor en tandlægefaglig chef, som varetager udviklingen på dette område.
  • Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, herunder sundhedsforsikring.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og referencer til klinikchef Seyfi Kurnaz på e-mail:: sk@dentalklinikken.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon: 73 70 97 01 for at høre mere om stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdstid

30-37 timer/ugen

Start

Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist

Løbende

Samtale

Samtaler afholdes løbende

Send din ansøgning til

Seyfi Kurnaz
sk@dentalklinikken.dk
Mrk. Klinikassistent Rødovre
Telefon: 73 70 97 01

Adresse

Dentalklinikken Rødovre
Rødovrevej 245
2610 Rødovre
www.dentalklinikken.dk

Dentalklinikken Tandlæge- og implantatcenter
Opdateret d. af