Karriere hos Dentalklinikken

 

 

Klinikassistentelev
Dentalklinikken i Husum

Klinikassistentelev til Dentalklinikken Husum

Vi søger en imødekommende og ansvarsfuld klinikassistentelev med start 1. november 2023, eller hurtigst muligt. Du må gerne være i ny mesterlære, men det er ikke et krav.

Du kommer til at arbejde på en hyggelig klinik med et godt kollegialt sammenhold, et højt fagligt niveau, fuldt udstyrede klinikrum og stor tilgang af nye patienter.

Teamet består af 10 dygtige kollegaer; heraf fire tandlæger, to tandplejere, en receptionist, to klinikassistenter og en elev.

Klinikken ligger centralt i Husum tæt på offentlige transportmidler.

Elev hos Dentalklinikken

Det er vigtigt for os at uddanne dygtige elever med et højt fagligt niveau, og vi har derfor udviklet vores eget elevprogram. Du får udleveret en klinikmanual og en elevplan, som skal hjælpe dig til at få overblik over dine oplæringsområder og alt det, du skal lære i løbet af din elevtid hos os. Du får tilknyttet en fast mentor, og du skal til interne prøver, hvor vi sikrer os, at vi får lært dig alt det, du skal lære, mens du er elev hos os.

Vi udfører stort set alle behandlinger på klinikken, og du kommer derfor til at få et bredt kendskab til mange forskellige typer behandlinger. Der er også mulighed for at få kendskab til tandretning, bideskinner og blegeskinner.

Dentalklinikken som arbejdsplads

Som elev på Dentalklinikken bliver du en del af et større klinikfællesskab bestående af 10 tandlægeklinikker. Dentalklinikken har også egne dentallaboratorier, tandtekniker og dental depot.

Overalt i organisationen arbejder vi på at understøtte følgende principper, som skal være med til at gøre Dentalklinikken til en af de bedste tandlæger i Danmark:

  • Vi ønsker at levere det højeste serviceniveau til vores patienter.
  • Vi ønsker at fremstå innovative og driftige, og har fx fuldt udstyrede klinikkermed scanner, et helt nyt rodbehandlingssystem og OP-røntgen.
  • Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og vægter udvikling af vores medarbejdere højt. Vi gennemfører årlig trivselsundersøgelse og afholder MUS med alle ansatte.
  • Vi ønsker at have et højt fagligt niveau på alle vores klinikker, og har derfor en tandlægefaglig chef, som varetager udviklingen på dette område.

Ansøgning

Send din Ansøgning, CV og referencer hurtigst muligt til Souschef Frank Kristensen på: frk@dentalklinikken.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdstid

37 timer/ugen, mandag-fredag

Start

1. november 2023 el. hurtigst muligt

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt.
Samtaler afholdes løbende

Send din ansøgning til

Frank Kristensen
frk@dentalklinikken.dk
Mrk. Elev

Spørgsmål

Kontakt Frank Kristensen, tlf: 38 28 09 10

Adresse

Dentalklinikken Husum
Frederikssundsvej 282, 1.
2700 Brønshøj
www.dentalklinikken.dk

Dentalklinikken Tandlæge- og implantatcenter
Opdateret d. af