Karriere hos Dentalklinikken

Klinikassistentelev til moderne klinik i smukke omgivelser ved Nyhavn

På Dentalklinikken i Havnegade leder vi efter en dygtig og imødekommende klinikassistentelev til at hjælpe os i en travl hverdag. Du må gerne være i ny mesterlære, men det er ikke et krav.

Du kommer til at arbejde på en hyggelig klinik med et godt kollegialt sammenhold, et højt fagligt niveau, fuldt udstyrede klinikrum og stor tilgang af nye patienter.

Teamet består af 10 dygtige kollegaer, heraf fire tandlæger, en tandplejer, to assistenter og tre elever.

Elev hos Dentalklinikken

Som elev hos Dentalklinikken kommer du til at lære rigtig meget i løbet af din elevtid.

Det er vigtigt for os at uddanne dygtige elever med et højt fagligt niveau, og vi har derfor udviklet vores eget elevprogram, hvor du bl.a. får udleveret en klinikmanual og en elevplan. Du får også en mentor, som kan hjælpe og vejlede dig gennem din elevtid hos os.

Vi afholder desuden interne prøver i organisationen for at sikre os, at vi får lært dig det du skal, mens du er hos os.

Vi laver mange forskellige typer behandlinger, som du vil få kendskab til i løbet af din elevtid hos os. Der er mulighed for at få kendskab til tandretning med skinner, ligesom du lærer at lave bidskinner og blegeskinner.

Dentalklinikken som arbejdsplads

Som elev hos Dentalklinikken bliver du en del af et større klinikfællesskab med 8 tandlægeklinikker.

Overalt i organisationen arbejder vi på at understøtte følgende principper, som skal være med til at gøre Dentalklinikken til en af de bedste tandlæger i Danmark:

  • Vi ønsker at levere det højeste serviceniveau til vores patienter.
  • Vi ønsker at fremstå innovative og driftige, og har fx fuldt udstyrede klinikker med scanner, et helt nyt rodbehandlingssystem og OP-røntgen.
  • Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og vægter udvikling af vores medarbejdere højt. Vi gennemfører årlig medarbejdertrivselsundersøgelse og MUS-samtaler med alle ansatte.
  • Vi ønsker at have et højt fagligt niveau på alle vores klinikker, og har derfor en tandlægefaglig chef, som varetager udviklingen på dette område.

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til Christina Stausgaard-Petersen på e-mail: csp@dentalklinikken.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon: 33 36 35 30 for at høre mere om stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdstid

37 timer/ugen

Start

Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist

Løbende

Samtale

Samtaler afholdes løbende

Send din ansøgning til

Christina Stausgaard-Petersen
csp@dentalklinikken.dk
Mrk. Elev Havnegade
Telefon: 33 36 35 30

Adresse

Dentalklinikken København K
Havnegade 51
1058 København K
www.dentalklinikken.dk

Dentalklinikken Tandlæge- og implantatcenter
Opdateret d. af