Karriere hos Dentalklinikken

Receptionist til Hillerød

Erfaren klinikassistent til stilling som receptionist hos Dentalklinikken Hillerød

Smilende og serviceminded receptionist med styr på DS og EDI

Vi står foran en større udvidelse af klinikken og søger derfor en kompetent og imødekommende receptionist til at hjælpe os med at varetage vores patienter i receptionen.

Dine arbejdsopgaver vil ud over at tage godt imod vores patienter på klinikken være at tage imod opkald på telefonen, booke tider m.m.

Vi forventer, at du har erfaring med Dental Suite og EDI, og vi forestiller os derfor at du er uddannet klinikassistent, men det er ikke et krav.

Som receptionist får du en vigtig funktion i forhold til at repræsentere Dentalklinikken udadtil og servicere vores patienter. Det er derfor vigtigt for os, at du er imødekommende, har en god patientkontakt og har lyst til at give vores patienter den allerbedste kundeservice, både på telefon og når de møder op på klinikken.

Du kommer til at arbejde på en moderne klinik med 5 klinikrum og 12 søde kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig. Hverdagen på klinikken er præget af et godt kollegialt samarbejde, stor arbejdsglæde og høj faglighed.

Dentalklinikken som arbejdsplads

Som ansat på Dentalklinikken bliver du en del af et større klinikfællesskab med 9 tandlægeklinikker. Overalt i organisationen arbejder vi på at understøtte følgende principper, som skal være med til at gøre Dentalklinikken til en af de bedste tandlæger i Danmark:

  • Vi ønsker at levere det højeste serviceniveau til vores patienter.
  • Vi ønsker at fremstå innovative og driftige, og har f.eks. fuldt udstyrede klinikker med scanner, et helt nyt rodbehandlingssystem og OP-røntgen.
  • Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og vægter udvikling af vores medarbejdere højt. Vi gennemfører derfor en årlig trivselsundersøgelse og MUS med alle ansatte.
  • Vi ønsker at have et højt fagligt niveau på alle vores klinikker og har derfor en tandlægefaglig chef, som varetager udviklingen på dette område.
  • Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, herunder sundhedsforsikring.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og referencer til klinikchef Martin Sarauw på e-mail: ms@dentalklinikken.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon: 48 26 45 00 for at høre mere om stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdstid

37 timer/ugen

Start

1. februar 2023 eller hurtigst muligt

Ansøgningsfrist

21.12 2022

Send din ansøgning til

Martin Sarauw
ms@dentalklinikken.dk
Mrk. Receptionist Hillerød

Spørgsmål

Kontakt Martin Sarauw på telefon: 48 26 45 00

Adresse

Dentalklinikken Hillerød
Slotsarkaderne 300
3400 Hillerød
www.dentalklinikken.dk

Dentalklinikken Tandlæge- og implantatcenter
Opdateret d. af