Karriere hos Dentalklinikken

 

 

 

 

Tandplejer
Dentalklinikken på Amager

Tandplejer til flot ny klinik centralt på Amager

Vores dygtige tandplejer har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny kollega til en fuldtidsstilling som tandplejer hos Dentalklinikken på Amager.

Du bliver en del af et velfungerende team, som har et godt samarbejde og en hverdag præget af godt humør og arbejdsglæde. Vi er 3 tandlæger, en ledende klinikassistent, 3 elever og en sterilassistent.

Klinikken blev totalrenoveret i 2022 og er fuldt digitaliseret med 5 klinikrum, gode personalefaciliteter og en rummelig steril.

Vi udfører stort set alle former for behandling og har fokus på at give vores patienter en tryg og omsorgsfuld behandling på højt fagligt niveau.

Du kommer til at få fulde bøger fra start. Der er desuden gode muligheder for at udføre og blive oplært i tandregulering med ClearCorrect og Invisalign.

Kollegaerne og arbejdspladsen

Som medarbejder hos Dentalklinikken bliver du en del af et større klinikfællesskab med 10 tandlægeklinikker.

Vi har tandplejere på alle vores klinikker, og du kommer derfor også til at indgå i et kollegialt og fagligt fællesskab med andre tandplejere.

Vi har desuden egen tandtekniker, dental lab, depot og servicetekniker.

Overalt i organisationen arbejder vi på at understøtte følgende principper, som skal være med til at gøre Dentalklinikken til en af de bedste tandlæger i Danmark:

  • Vi arbejder med et princip om fuld bog.
  • Vi ønsker at levere det højeste serviceniveau til vores patienter.
  • Vi ønsker at fremstå innovative og driftige, og har fx fuldt udstyrede klinikker med scanner, et helt nyt rodbehandlingssystem og OP-røntgen.
  • Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår med bl.a. sundhedsforsikring.
  • Vi vægter udvikling af vores medarbejdere højt og gennemfører årlig medarbejdertrivselsundersøgelse og MUS-samtaler med alle ansatte.
  • Vi ønsker at have et højt fagligt niveau på alle vores klinikker, og har derfor en tandlægefaglig chef, som varetager udviklingen på dette område.

Ansøgning

Send ansøgning, CV og referencer til klinikchef Fadi Dawood på e-mail: fdn@dentalklinikken.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdstid

37 t/ugen

Start

Efter aftale

Ansøgningsfrist

Løbende

Samtale

Samtaler afholdes løbende

Send din ansøgning til

Fadi Dawood
fdn@dentalklinikken.dk
Mrk. Tandplejer
Telefon: 32 97 27 12

Adresse

Dentalklinikken Amager
Amagerbrogade 146, 1.
2300 København S
www.dentalklinikken.dk

Dentalklinikken Tandlæge- og implantatcenter
Opdateret d. af