Karriere hos Dentalklinikken

 

 

 

Tandplejer
Dentalklinikken i Hillerød

Erfaren tandplejer til Dentalklinikken Hillerød

Gode muligheder for spændende behandlinger på moderne klinik i Hillerød

Vi har travlt og søger derfor en tandplejer mere til at indgå i vores behandlerteam bestående af fire tandlæger og to tandplejere.

Du kommer til at arbejde på en moderne klinik med 5 klinikrum, hvor vi bl.a. har kamera på stolen og anvender Trios til scan.

Hverdagen på klinikken er præget af et godt kollegialt samarbejde, stor arbejdsglæde og høj faglighed. Vi laver alle former for behandlinger, herunder PA og PA-KIR, fast og aftagelig protetik samt implantologi.

Vi har en stor patientbase, så du kan forvente fuld bog fra start. Du kommer til at have patienter selvstændigt, men behandling kan planlægges i samarbejde med tandlægerne i det omfang, det er nødvendigt. Der er gode muligheder for faglig udvikling og fokus på særlige interesser, f.eks. tandretning med ClearCorrect, bidskinner og snorkeskinner.

Vi ser gerne, at du er en rutineret tandplejer med mindst et par års erfaring. Som person er du åben, ærlig og tillidsvækkende. Det er vigtigt, at du både mestrer det faglige og det sociale aspekt, og at du formår at forklare og formidle behandlingsplaner med empati og faglig indsigt.

Mere end bare en tandlæge

Som medarbejder på Dentalklinikken bliver du en del af et større klinikfællesskab med snart 11 klinikker.

Vi har tandplejere på alle vores klinikker, og der er god mulighed for faglig sparring.

Du kommer bl.a. til at deltage på interne kurser 3-4 gange om året med dine kommende kollegaer fra samtlige klinikker, ligesom der bliver afholdt fælles behandlermøder flere gange årligt.

Dentalklinikken består desuden af et servicecenter, administration, dental laboratorier, kliniske tandteknikere og et dental depot.

Overalt i organisationen arbejder vi på at understøtte følgende principper, som skal være med til at gøre Dentalklinikken til en af de bedste tandlæger i Danmark:

  • Vi ønsker at levere det højeste serviceniveau til vores patienter.
  • Vi har et højt fagligt niveau og fuldt udstyrede klinikker med scanner, et helt nyt rodbehandlingssystem og OP-røntgen.
  • Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og vægter udvikling af vores medarbejdere højt. Vi gennemfører årlig trivselsundersøgelse og afholder MUS med alle ansatte.
  • Vi ønsker at have et højt fagligt niveau på alle vores klinikker, og har derfor en tandlægefaglig chef, som varetager udviklingen på dette område.

Ansøgning

Send os din ansøgning, CV samt referencer til souschef Nicoline Lerche på e-mail: nle@dentalklinikken.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon: 48 26 45 00 for at høre mere om stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdstid

Fuld tid eller efter aftale

Start

1. august 2024 eller efter aftale

Ansøgningsfrist

Søndag 16. juni, Samtaler afholdes uge 25 og 26.

Send din ansøgning til

Nicoline Lerche
nle@dentalklinikken.dk
Mrk. Tandplejer

Spørgsmål

Kontakt Nicoline på tlf: 48 26 45 00

Adresse

Dentalklinikken Hillerød
Slotsarkaderne 300, opg. A
3400 Hillerød
www.dentalklinikken.dk

Dentalklinikken Tandlæge- og implantatcenter
Opdateret d. af