Tandlæge Rødovre


Dentalklinikken Rødovre

Velkommen til vores moderne tandlæge på Rødovrevej. På vores hyggelige tandklinik i Rødovre tilbyder vi professionelt håndværk af høj kvalitet med fokus på tryghed og samarbejde med vores patienter. Vores dygtige medarbejdere er eksperter i tandlægeskræk og smertefri behandling.

Tandlæge Rødovre
Din tandlæge i Rødovre

På tandklinikken i Rødovre udfører vi alle former for tandbehandling. Vi er eksperter i tandlægeskræk og alt lige fra enkle eftersyn til specialiseret tandkirurgi.

Dine tandlæger i Rødovre

På vores moderne tandklinik i Rødovre (Rødovrevej 245) udfører vi alle former for tandbehandling, og vi tager os kærligt af tandlægeskræk.

Tandklinikken ligger tæt på bus og tog, og ankommer du i bil, er der parkering foran og på bagsiden af klinikken.

Råd til forebyggelse

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en sund mundhygiejne, og vi tror på, at forebyggelse er nøglen til en sund mund. Derfor vil vores tandlæger og tandplejere give dig de bedste råd om, hvordan du bedst passer på dine tænder, og hvordan du undgår huller, så du kan holde dine tænder og dit tandkød sunde og stærke.

Du er i trygge hænder

Vi går meget op i at sikre en tryg og behagelig oplevelse hos tandlægen. Mange års erfaring med tandlægeskræk gør, at vi hjælpe dig gennem tandbehandlingen i dit tempo. Vi fortæller altid løbende i behandlingen, hvad vi laver, og der er altid tid til at besvare dine spørgsmål.

Du er i trygge hænder hos vores personale i Rødovre

Du er i trygge hænder

5 Stjerner på Trustpilot

Jeg havde en fantastisk oplevelse…
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Dentalklinikken i Rødovre. Personalet var utroligt rare og venlige, og de gjorde alt, hvad de kunne for at sikre, at jeg følte mig tryg og godt tilpas under behandlingen. Selvom jeg er bange for nåle, tog de sig tid til at forklare mig hele processen og berolige mig, inden de gav mig en bedøvelse.

Jeg værdsætter virkelig den ekstra indsats, som de gjorde for at sikre, at jeg var komfortabel, og jeg kan ikke takke dem nok for deres venlighed og professionalisme. Dentalklinikken er virkelig et fantastisk sted, og jeg vil varmt anbefale dem til alle, der har brug for tandbehandling.

Tak igen til det fantastiske team hos Dentalklinikken i Rødovre. I er nogle utroligt rare og dygtige mennesker!

Mvh.
Nikolaj

5 Stjerner på Trustpilot

Tusind tak…
Tusind tak for en virkelig god behandling! De er virkelig et godt team, så søde og behagelige. Under behandlingen var de meget forstående og gav sig tid til at lytte og holde pauser, når jeg havde brug for det.

Sadiq

Patienten er altid i fokus hos tandlægerne i Rødovre

Patienten er i fokus

Du er i fokus

Vi ved godt, at alle patienter er forskellige, og at de skal behandles efter individuelle behov og tænder. Derfor udføres vores tandbehandlinger altid i tæt samarbejde og dialog med patienten. Vi sørger for, at du ved hvilken behandling, der skal foretages, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke forventninger der er til resultatet.

Vi har mange års erfaring og vi ved, at et godt samarbejde mellem patient og tandlæge giver de bedste resultater.

Husk det regelmæssige tandtjek!

Det bedste du kan gøre for dine tænder er at tage forbi tandlægen 1-2 gange om året.

Mange tandproblemer kommer snigende, og har få eller ingen symptomer. Ved eftersynet kan tandlægen opdage problemet i tide.

Bestil tid 7370 9701
Husk at overholde dine eftersyn hos tandlægen

Har du husket at få tjekket tænderne?

Du kan komme i fuld narkose hos tandlægen i Rødovre
Du kan blive behandlet under fuld narkose hos vores tandlæge i Rødovre

Fuld narkose hos tandlægen

Dentalklinikken tilbyder tandpleje under anæstesi (narkose eller bedøvelse) på vores klinik i Rødovre.

Tandpleje i narkose er for de patienter, der føler en så stærk tandlægeskræk, at de undgår at gå til tandlægen og for patienter, der har svært ved at sidde i stolen og gennemføre en behandling.

På vores klinik i Rødovre kan vi udføre alle former for tandbehandlinger i narkose og vi har en bred vifte af behandlinger på klinikken. Vi kan udføre alt fra årlige undersøgelser og regelmæssig tandpleje til æstetiske behandlinger og komplekse specialbehandlinger.

Vores team arbejder sammen med speciallæger i anæstesi og de er vant til at behandle og berolige patienter, der ikke kan eller ønsker at være vågne under behandlingen, fx på grund af tandlægeskræk.

Lån rentefrit og uden gebyrer

Det bør aldrig være en overvejelse, om du skal gå til tandlægen. Det gælder både det almindelige tandlægetjek, hvis du pludseligt får tandpine, eller hvis større indgreb er nødvendige. Venter du, kan problemet vokse sig større.

Hos Dentalklinikken kan du dele tandlægeregningen op i mindre bidder, som du betaler hver måned. Det gælder både for planlagte behandlinger og akutte skader. Du behøver med andre ord ikke at være nervøs for det økonomiske aspekt for at gå til tandlægen, når du har problemer med tænderne.

Bid tandlægeregningen over

Du kan låne op til 40.000,-

0,- Udbetaling

0,- Renter

0,- Gebyr

Ansøg nu og få svar inden for 15 minutter.

Lån til Tandlæge

Rente- og gebyrfri finansiering af tandlægeregningen.

Hvis uheldet er ude, kan du altid få en tid til akutbehandling i Rødovre

Akutbehandling i Rødovre

Hvis uheldet er ude

I akutvagten afhjælper vi tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med behov for akut tandlægehjælp.

Akut Tandlæge Rødovre

Kontakt os hurtigst muligt, så prøver vi at finde en tid til dig allerede i dag!

Team Rødovre

Vi er et velfungerende hold af rutinerede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der ønsker at give dig en tryg, nærværende og professionel service. Vi holder dig informeret under hele behandlingen, og der er altid tid til at svare på dine spørgsmål. Vi ønsker nemlig at være din foretrukne tandlæge i Rødovre.

Seyfi - tandlæge og klinikchef. Dentalklinikken Rødovre
Seyfi
Tandlæge og Klinikchef
Nadia - tandlæge Rødovre
Nadia
Tandlæge
Erblina - tandlæge Dentalklinikken Rødovre
Erblina
Tandlæge
Simone - klinikassistent Dentalklinikken Rødovre
Simone
Klinikassistent
Seydie - klinikassistent Dentalklinikken Rødovre
Seydie
Klinikassistent
Karina - klinikassistent Dentalklinikken Rødovre
Karina
Klinikassistent

Bestil tid

Online Booking

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik.
Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Book tid online

Ring til os

Du er velkommen til at ringe til os og bestille tid til tandlægen.
Vi hjælper og vejleder dig, hvis du har spørgsmål eller ændringer.

73 70 97 01

Du kan også bestille tid ved at udfylde kontaktformularen, som du finder her:

Udfyld formular

Behandlinger

Få behandlet en knækket tand i Rødovre til en fornuftig pris. Vi udfører også mange faste eftersyn og laver små behandlinger som f.eks. fyldninger. Dertil kommer lidt større behandlinger som rodbehandlinger, kroner og implantater.

Endelig tilbyder vi en række mere kosmetisk orienterede behandlinger, som f.eks. “usynlig tandretning” med klare skinner og tandblegninger.

Vi kan sådan set lave alle former for tandbehandling og vi tager os kærligt af tandlægeskræk.

Vi ved at mange patienter er nervøse og har frygt for tandlægebesøg. Vi har stor erfaring med at behandle nervøse patienter. Information om behandlingen, omhyggelig, forsigtig bedøvelse og smertefri behandling gør vores patienter trygge og afslappede. Det giver en god oplevelse.

Få et komplet tandsæt med en naturtro krone på din tand. En tandkrone er en investering, der holder i mange år, og det kan betale sig at få lavet kroner hos en erfaren og professionel tandlæge, som dem vi har hos Dentalklinikken. Vi tilbyder krone-behandling til meget rimelige priser.

Har du flækket tanden? Så tøv ikke med at få det ordnet, før det skaber flere problemer i munden. Hos Dentalklinikken har du altid mulighed for at bestille en tid til akut tandbehandling på vores klinikker.

Vi tilbyder plastfyldninger udført med det nyeste materiale, som giver et meget naturtro udseende. Vi benytter de mest opdaterede teknikker og værktøjer, og det sikrer dig en effektiv og professionel behandling. Vi lægger en effektiv lokalbedøvelse, for at sikre en smertefri behandling.

Parodontose er en kronisk sygdom i tandkødet. Den rammer en stor del af Danmarks befolkning. Paradentosen kan starte som let blødende tandkød. Ubehandlet kan den sprede sig dybere ned i tandkødet, hvilket kan give løse tænder og i nogle tilfælde medføre tandtab. Hos Dentalklinikken screener, forebygger og behandler vi parodontose skånsomt, så tandsygdommen fjernes eller standes mest muligt, med mindst mulig ubehag for dig som patient.

Slip for tandpine og eventuelt fremtidigt skævt tandsæt – få fjernet en eller flere visdomstænder, der ikke sidder godt hos Dentalklinikken. Vi har mange års erfaring inden for tandkirurgi og er opmærksomme på at gøre hele forløbet så kort og smertefrit som muligt.

En rodbehandling kan være besværlig, men hos Dentalklinikken kan du få både høj faglighed og en rimelig pris på én gang. Vi sætter en ære i at gøre et grundigt stykke arbejde – professionelt og smertefrit – til en konkurrencedygtig pris.

Få det hvide smil, du altid har drømt om. En tandblegning kan fjerne års misfarvninger fra rygning, kaffe eller rødvin og give dine tænder den oprindelige naturlige hvide farve, vi fødes med. Hos tandlægen får du den rigtige og professionelle behandling der passer til netop dine tænder.

Vi kan lave alle former for behandlinger. Se mere under tandbehandlinger.

Få et overslag
Dentalklinikken udfører professionelle behandlinger til fornuftige priser. Du kan altid få et overslag eller et tilbud på din behandling. Hos os er det ikke tabu, at tale om prisen. Vi har forståelse for, at det selvfølgelig er relevant at tale om en pris på en tandbehandling. Og det er naturligvis uforpligtende at få vores bud.

Dentalklinikken Rødovre

Dentalklinikken Personale Rødovre

Vi ses i Rødovre!

Dentalklinikken Personale Rødovre

Vi ses i Rødovre!

Dentalklinikken Personale Rødovre

Vi ses i Rødovre!

Tandlæge Rødovre

Opdateret d. af