Akut tandlæge Hillerød

Tandlægevagt uden gebyr eller tillæg.

Akut tandlægevagt i Hillerød

Ring: 70 22 35 30

Vagttandlægerne ligger centralt på Slotsgade i Hillerød. Vi holder åbent hver lørdag fra 11.00 – 15.00 året rundt for patienter med behov for hjælp og smertelindring ved akut tandpine

Nul gebyr/tillæg
Hurtig hjælp
Fast tid, ingen kø
  • Intet vagtgebyr eller -tillæg
  • Hurtig hjælp
  • Fast tid, ingen kø

 

OBS: Dentalklinikken er en privat tandklinik, og hører derfor ikke under Regionernes tilbud om akut tandlægehjælp.

Dentalklinikken akut tandlægevagt

Tandlægevagt

+45 7022 3530

Hillerød:

Slotsgade 25
3400 Hillerød

København:
Havnegade 51
1058 København K

Odense:
Kongensgade 72
5000 Odense C

Åbningstider


(Telefon fra kl. 08:00)


Før du møder op

Vær opmærksom på, at du altid skal ringe i forvejen og bestille en tid. Telefonen er åben fra kl. 8.00. – Husk sygesikringsbevis – Husk kontanter eller betalingskort. Du kan også betale med MobilePay.

 

Fast tid

Hos mange vagttandlæger behandles patienter i den rækkefølge, de er ankommet til klinikken, og man risikerer at skulle sidde og vente i timevis på at komme til. Hos os får du en fast behandlingstid, og den kan du regne med!

Da det varierer meget fra dag til dag, hvor mange patienter der har brug for akut behandling i tandlægevagten, kan programmet dog skride, og i enkelte tilfælde kan der derfor forekomme mindre forsinkelser.

– Jo hurtigere vi får besked om, at du ønsker en akut tid, jo bedre.

 

Tandlægevagten for børn

Vi har stor erfaring med behandling af børn i tandlægevagten. Det er vigtigt, at barnet er roligt og føler sig trygt, da det ellers er næsten umuligt at behandle og hjælpe barnet. Børn kan ikke på samme måde som voksne, overvinde eller undertrykke angst. Derfor tager vi os ekstra god tid til børn og bruger forældrene i det omfang, det er nødvendigt for at skabe en god ramme for barnet og forældrene. Vi sætter fokus på barnets tryghed og lægger vægt på omsorgsfuld behandling gennem hele forløbet.

Alle priser og tillæg for behandling er dikteret af overenskomsten mellem Tandlægeforeningen og Regionerne. Der er ingen afregning mellem tandlæge og forældre til børn mellem 0-18 år, der behandles hos Dentalklinikken.

 

Din tryghed & garanti

Vi har mange års erfaring med at hjælpe folk med akutte tandproblemer. Vi er et hold af erfarne tandlæger og assistenter, der har set det hele og løst det hele. At behandle folk med akutte tandproblemer adskiller sig markant fra dagligdagen på en klinik. Derfor er det nødvendigt, at have tandlæger med erfaring med disse problemer og stor forståelse for patientens situation og smerter.

 

Ring: 70 22 35 30

 

Vi har åbent

 

Weekend:

  • Lørdag 11-15


Opdateret d. af
Dentalklinikken Dentalklinikken
×
Menu