Tandretning

Få rettet dine skæve tænder med Inman Aligner. Med moderne teknologi opnås flotte resultater på kort tid

Inman Aligneren er en ny og revolutionerende metode til regulering af for trangstillede og skæve fortænder i over- og undermunden. Med denne metode kan strittende og skæve tænder rettes til en flot og lige tandrække på få uger.

 

Hvad er inman aligner?

En Inman Aligner er en specialdesignet plastbøjle med to simple skinner, der ved hjælp af et fleksibelt metal-fjedersystem presser tænderne ind i optimal position med en nænsom og kontant kraftpåvirkning. Tandlægen tager et aftryk af dine tænder og anvender dette til fremstilling af din unikke Inman Aligner-plastbøjle. Herefter skal du til eftersyn hver 2.-3. uge i behandlingsperioden.

 

Sådan retter Inman Aligner skæve tænder

 

Inman Aligneren er udstyret med moderne nikkel-titanium (NiTi) fjedre, der via to modsatrettede buer nænsomt presser tænderne ind i en optimal position. De super-elastiske NiTi fjedre gør, at Inman Aligneren kan rette fortænderne hurtigt og effektivt med en nænsom og kontinuerlig kraftpåvirkning.

Denne behandling er et godt alternativ til andre former for tandregulering. Den har mange fordele, idet den er sikker, billig og hurtig. De fleste behandlinger med Inman Aligner tager kun 6-16 uger, og de koster ned til det halve af, hvad traditionel tandregulering (som f.eks. togskinner) almindeligvis koster.

Endvidere er bøjlen meget fleksibel. Den kan tages ud og indsættes når som helst – for eksempel ved spisning og tandbørstning. For at opnå et optimalt resultat bør bøjlen dog bruges 16-20 timer om dagen under hele behandlingsperioden.

 

Eksempler på resultater

Her er eksempler på hvor flotte og hurtige resultater, der kan opnås med denne nye og effektive metode til tandretning.

 

 

Efter endt behandling

Som det også gælder ved andre tandreguleringer, anbefales det, at tænderne holdes på plads efter, at behandlingen med Inman Aligner er afsluttet. Til dette formål anvendes en aftagelig natskinne (retentionsskinne) og/eller en lille metaltråd (retentionstråd), der sættes fast bag på tænderne.

 

Udføres kun af Certificerede tandlæger

Behandlingen udføres på tandklinikkerne i Havnegade, Nørrebrogade og Jægerspris af vores certificerede tandlæger, der alle har mange års erfaring og gode resultater bag sig.

Kontakt os for en gratis konsultation. Vores certificerede tandlæger kan her vurdere, om dine tænder er egnet til denne form for tandregulering. Husk at sige, at det drejer sig om Inman Aligner, når du bestiller en tid.

 

Vores tandlæger kan hjælpe dig!

  • Specialuddannede tandlæger
  • Vejledning ift. behandling og priser
  • Mange års erfaring
  • Moderne teknologi
Bestil tid på en af vores klinikker eller lad os ringe dig op!

Navn *

Telefon *


Opdateret d. af
Dentalklinikken Dentalklinikken
×
Menu