Få et tandeftersyn i Jægerspris

Book tid til eftersyn og få et gavekort til tandlægen

Kampagne tilbud hos Dentalklinikken Jægerspris

Vi giver et gavekort på kr. 500,- til efterfølgende behandling, når du bestiller tid til undersøgelse hos Dentalklinikken i Jægerspris.

En undersøgelse koster kr. 408,- inkl. 2 stk. røntgenbilleder (røntgen tages v. indikation). Ønsker du alm. tandrens if. med undersøgelsen, koster det kr. 224,-

Tilbuddet gælder alle nye patienter.

Skriv dig op her, så ringer vi til dig og aftaler en tid.

Vi glæder os til at se dig.

Høj rating hos Trustpilot

Vores patienter er meget tilfredse

Yderst tilfreds – varmeste anbefaling!

De tager sig tid, er forudsigelige og gør sig umage med at opfylde de behov man nu har. De er alle altid meget venlige og jeg føler mig virkelig godt behandlet hver eneste gang!!

Jeg skiftede netop til denne tandlægeklinik, selvom der er flere andre tandlæger meget tættere på, fordi jeg ønskede en bedre behandling og jeg er så glad for skiftet!! – det bedste valg!!

At prisen så ovenikøbet også er bedre, end hos min tidligere tandlæge, er kun en bonus!!

Find vej

Vi ligger i hjertet af Jægerspris i Jægerspris Lægehus.
Parkvej 3A, 3630 Jægerspris

Dentalklinikken i Jægerspris ligger i Lægehuset ved Parkvej 3A
tandbehandling i Jægerspris

Er det længe siden, du har været hos tandlægen?

Det bedste, du kan gøre for dine tænder er at gå til tandlægen regelmæssigt og få undersøgt dine tænder og mund. Ofte kan man ikke selv mærke, hvis man f.eks. har et hul – og det er vigtigt at opdage problemerne, inden de gør større skade på tænderne.

Dette tilbud giver dig mulighed for at prøve os og giver dig et gavekort på kr. 500,- til efterfølgende behandling, f.eks. fyldning, rodbehandling eller tandkrone.

 

Ingen forpligtelser

Du betaler kun 408 kr. for eftersyn med røntgen samt 224 kr. for tandrensning.

Tilbuddet gælder alle nye patienter.

Er du medlem af danmark?
Så koster eftersyn + røntgen kun 258 kr. (grp. 1 og 2) og tandrens kr. 147 kr.

Der er ingen ekstra gebyrer eller andre forpligtelser. Vi vil bare gerne give dig muligheden for at prøve os – for vi er sikre på, at du får en rigtig god oplevelse. Nå ja, og så håber vi selvfølgelig, at du har lyst til at fortsætte som patient hos os.

Hvad er med i tilbuddet?

  • Eftersyn
  • 2 stk. røntgenbilleder (bitewings)
  • Evt. tandrens (gælder ikke v. parodontose)
  • Gavekort på 500 kr. til efterfølgende behandling
Velkommen til Dentalklinikken i Jægerspris

Tryg og omsorgsfuld behandling, høj faglighed og moderne behandlingsmetoder

Hos Dentalklinikken i Jægerspris kan du være helt sikker på at få moderne, kompetent behandling. Vi er opdateret på alle de nye behandlingsmetoder og bruger moderne teknologi i vores behandlinger. Det er bl.a. med til at gøre behandlingen hurtigere, mere præcis og med mindre gener.

Hvad kigger vi efter til et tandeftersyn?

Til et eftersyn, undersøges tænder, tandkød og mund grundigt for synlige skader, plak og begyndende caries, slimhindelidelser, parodontose og andre sygdomme i mundhulen.

Ved 2 stk. røntgenbilleder for at opdage caries eller andre skjulte sygdomme (røntgenbilleder tages kun ved indikation). Efter behandlingen får du en status på din mundhygiejne. Du får et gavekort på kr. 500,- til efterfølgende behandling 😉

Mød holdet i Jægerspris

Bliv kontaktet

Indtast dine oplysninger og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Gavekortet gælder i 6 mdr. fra udstedelsesdatoen og kan anvendes til alle frie tandlægeydelser, fx krone, bro, implantat, rodbehandling, tandblegning, tandretning og visse fyldninger. På grund af overenskomsten mellem Tandlægeforeningen og Regionerne kan gavekortet ikke benyttes til undersøgelse, bitewings (røntgen), mindre fyldninger og tandrensning. Gavekortet kan ikke overdrages til andre eller veksles til kontanter.

Ved parodontose udføres tandrensning ikke ved første besøg. Du vil derimod modtage et overslag for denne behandling.

Opdateret d. af