Tandlæge Odense

Tandlæge Odense

Velkommen til Dentalklinikken i Kongensgade

Erfarne tandlæger centralt i Odense C

Klinikken i Kongensgade har eksisteret i 40 år. Gennem årene har der været en løbende udskiftning, men det er de samme værdier, der har skabt en klinik, hvor folk er kommet i generationer.

Omsorgsfuld og smertefri tandlæge i Odense C

På vores klinik udfører vi stort set alle former for tandbehandling, og tandlægeskræk tager vi os kærligt af. Vi lægger vægt på omsorgsfuld og smertefri behandling, brug af moderne udstyr og høj faglighed.

Tandlæger i Odense C
Dentalklinikken i Odense C

Du finder os for enden af Kongensgade

Vi ligger centralt i Odense og tæt på offentlig transport. Vi mærker “byens puls”, men vi har en rolig atmosfære oppe på 3. sal, hvor vi glæder os til at tage i mod dig.

Vi tager os tid til nye patienter, og glæder os til at pleje dine tænder.

Tidsbestilling

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik. Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Online Booking

Du kan også bestille tid ved at ringe til: +45 66 11 28 48 – eller ved at udfylde formularen, som du finder her.

Personale Dentalklinikken Odense

Dentalklinikken Odense

Trine Kolhorn
Trine Kolhorn
20:01 09 Jan 23
Jeg har været kunde i mange år ved Dentalklinikken og føler efterhånden, at jeg skylder dem en god anmeldelse herinde. Jeg bliver altid taget pænt imod i receptionen af (som regel) Rikke og har haft altid haft min trofaste tandlæge Jaff, som ved hvad han laver. Virkelig dygtig!Priserne er ligeledes altid fair og gennemskuelige. 5+ stjerner herfra!
Se alle anmeldelser
js_loader
Dentalklinikken
4.3
drevet af Facebook
David E. Bastian-Møller
David E. Bastian-Møller
2022-04-06T11:37:42+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Tak for fantastisk behandling endnu en gang! Jeg var lidt nervøs for at skulle have fjernet en kindtand,... men det gik rigtig godt. Og jeg var meget glad for jeres opfølgning.Tak!læs mere

Tandlæge Odense

Opdateret d. af