Tandlæge Ballerup

Tandlæge Ballerup

Velkommen til Dentalklinikken i Ballerup, Hold-An Vej 70

Din tandlæge i Ballerup
På vores moderne tandklinik i Ballerup udfører vi alle former for tandbehandling. Vi tager os kærligt af tandlægeskræk og alt fra enkle eftersyn til specialiseret tandkirurgi.

Din tandlæge i Ballerup

Dentalklinikken blev grundlagt i 2004 med denne klinik i Ballerup som den første. Tandklinikken er et smukt lille hus, og har med sin rampe ved indgangen nem tilgængelighed for gangbesværede og kørestolsbrugere.

I 2022 indvier vi en stor, moderne tilbygning med flere specialiserede klinikrum.

Tandklinikken ligger tæt ved offentlig transport (Ballerup station), og kommer du i bil, bedes du benytte gadeparkering foran klinikken, da vi pt. udvider og bygger til.

Alternativt kan p-pladserne ved Ballerup Centret benyttes. Vi glæder os til at byde dig velkommen i nye flotte lokaler.

Du er i trygge hænder

Vi går meget op i at sikre en tryg og behagelig oplevelse hos tandlægen. Mange års erfaring med tandlægeskræk gør, at vi hjælpe dig gennem tandbehandlingen i dit tempo. Vi fortæller altid løbende i behandlingen, hvad vi laver, og der er altid tid til at besvare dine spørgsmål.

Bid tandlægeregningen over

Lad ikke en uventet høj tandlægeregning vælte dit daglige budget. Betal i stedet regningen i små bidder og få luft i økonomien.

Smil på kredit 😃
Du er i trygge hænder hos vores personale i Ballerup
Dentalklinikken i Ballerup
Patienten er altid i fokus hos tandlægerne i Ballerup
Patienten er i fokus

Du er i fokus

Vi ved godt, at alle patienter er forskellige, og at de skal behandles efter individuelle behov og tænder. Derfor udføres vores tandbehandlinger altid i tæt samarbejde og dialog med patienten. Vi sørger for, at du ved hvilken behandling, der skal foretages, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke forventninger der er til resultatet.

Vi har mange års erfaring og vi ved, at et godt samarbejde mellem patient og tandlæge giver de bedste resultater.

Team Ballerup

Vi er et velfungerende hold af rutinerede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der ønsker at give dig en tryg, nærværende og professionel service. Vi holder dig informeret under hele behandlingen, og der er altid tid til at svare på dine spørgsmål. Vi ønsker nemlig at være din foretrukne tandlæge i Ballerup.

Seyfi - tandlæge og klinikchef. Dentalklinikken Ballerup
Seyfi
Tandlæge og Klinikchef
Elmedina - tandlæge Ballerup
Elmedina
Tandlæge
Hamid - tandlæge og klinikejer. Dentalklinikken Ballerup
Hamid
Tandlæge og klinikejer
Sara - tandlæge Ballerup
Sara
Tandlæge
Noreen - ledende klinikassistent i Ballerup
Noreen
Ledende Klinikassistent
Pernille - klinikassistent Ballerup
Pernille
Klinikassistent
Saida - klinikassistent Ballerup
Saida
Klinikassistent
Karina - klinikassistent Ballerup
Karina
Klinikassistent
Sara - klinikassistentelev Ballerup
Sara
Klinikassistentelev
Sabrina - tandplejer i Ballerup
Sabrina
Tandplejer

Bestil tid

Online Booking

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik.
Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Online Booking

Ring til os

Du er velkommen til at ringe til os og bestille tid til tandlægen.
Vi hjælper og vejleder dig, hvis du har spørgsmål eller ændringer.

44 97 33 05

Du kan også bestille tid ved at udfylde kontaktformularen, som du finder her:

Udfyld formular

Behandlinger

Få behandlet en knækket tand i Ballerup til en fornuftig pris. Vi udfører også mange faste eftersyn og laver små behandlinger som f.eks. fyldninger. Dertil kommer lidt større behandlinger som rodbehandlinger, kroner og implantater.

Endelig tilbyder vi en række mere kosmetisk orienterede behandlinger, som f.eks. “usynlig tandretning” med klare skinner og tandblegninger.

Vi kan sådan set lave alle former for tandbehandling og vi tager os kærligt af tandlægeskræk.

Vi ved at mange patienter er nervøse og har frygt for tandlægebesøg. Vi har stor erfaring med at behandle nervøse patienter. Information om behandlingen, omhyggelig, forsigtig bedøvelse og smertefri behandling gør vores patienter trygge og afslappede. Det giver en god oplevelse.

Få et komplet tandsæt med en naturtro krone på din tand. En tandkrone er en investering, der holder i mange år, og det kan betale sig at få lavet kroner hos en erfaren og professionel tandlæge, som dem vi har hos Dentalklinikken. Vi tilbyder krone-behandling til meget rimelige priser.

Har du flækket tanden? Så tøv ikke med at få det ordnet, før det skaber flere problemer i munden. Hos Dentalklinikken har du altid mulighed for at bestille en tid til akut tandbehandling på vores klinikker.

Vi tilbyder plastfyldninger udført med det nyeste materiale, som giver et meget naturtro udseende. Vi benytter de mest opdaterede teknikker og værktøjer, og det sikrer dig en effektiv og professionel behandling. Vi lægger en effektiv lokalbedøvelse, for at sikre en smertefri behandling.

Parodontose er en kronisk sygdom i tandkødet. Den rammer en stor del af Danmarks befolkning. Paradentosen kan starte som let blødende tandkød. Ubehandlet kan den sprede sig dybere ned i tandkødet, hvilket kan give løse tænder og i nogle tilfælde medføre tandtab. Hos Dentalklinikken screener, forebygger og behandler vi parodontose skånsomt, så tandsygdommen fjernes eller standes mest muligt, med mindst mulig ubehag for dig som patient.

Slip for tandpine og eventuelt fremtidigt skævt tandsæt – få fjernet en eller flere visdomstænder, der ikke sidder godt hos Dentalklinikken. Vi har mange års erfaring inden for tandkirurgi og er opmærksomme på at gøre hele forløbet så kort og smertefrit som muligt.

En rodbehandling kan være besværlig, men hos Dentalklinikken kan du få både høj faglighed og en rimelig pris på én gang. Vi sætter en ære i at gøre et grundigt stykke arbejde – professionelt og smertefrit – til en konkurrencedygtig pris.

Få det hvide smil, du altid har drømt om. En tandblegning kan fjerne års misfarvninger fra rygning, kaffe eller rødvin og give dine tænder den oprindelige naturlige hvide farve, vi fødes med. Hos tandlægen får du den rigtige og professionelle behandling der passer til netop dine tænder.

Vi kan lave alle former for behandlinger. Se mere under tandbehandlinger.

Få et overslag
Dentalklinikken udfører professionelle behandlinger til fornuftige priser. Du kan altid få et overslag eller et tilbud på din behandling. Hos os er det ikke tabu, at tale om prisen. Vi har forståelse for, at det selvfølgelig er relevant at tale om en pris på en tandbehandling. Og det er naturligvis uforpligtende at få vores bud.

Dentalklinikken Ballerup

DenizDeniz
10:36 15 Oct 21
Akut behandling pga tandpine og efterfølgende rodbehandling uden problemer. Super dygtige tandplejere og tandlæger.
robert christoffersenrobert christoffersen
18:41 17 Aug 21
Fik undersøgt tænder 900 kr. Røver og banditter i kitler
Søren Tryde AndersenSøren Tryde Andersen
10:10 09 Jun 21
Super god behandling og høflig personale. Svare på alle mine spørgsmål og får vejledning efter behandlingen.
jorgen andersenjorgen andersen
04:06 09 Jun 21
30 års seriøs tandlæge skræk næsten helt væk efter 2 besøg hos Elmedina Bekiri Ballerup.Super professionel og virkelig dygtig og kan varmt anbefale denne tandlæge.
Chanette RasmussenChanette Rasmussen
22:47 14 Oct 19
Fik skiftet 2 sølvfyldninger om til plast. Men der blev ikke renset ordenligt inden der blev lagt plast i hvilket gjorde at hullerne begyndte at vokse under fyldninger og det hele måtte lave om..
Jesper EnochJesper Enoch
12:27 24 Sep 18
I had a crown made as there was a mistake in it was too big, I only discovered it when I was at another dentist and there had been approx. two years, I approached the owner of the clinic who greeted me with a super smile and could inform me that he who had made the tooth was no longer at the clinic and that I could have it replaced free of charge. It is now done and I have not felt anything for the tooth which is just perfect.SUUUUper good service, this place is just fine.
Simone ChristensenSimone Christensen
15:19 24 Jul 18
Had a super good experience! Was inside with Andreas Kanstrup, who was really friendly and very talkative. Was in and getting a pretty regular checkup, and for me who is otherwise not thrilled about going to the dentist, it was just really nice that he was so careful, guiding me through everything he did. This is definitely not the last time I have been to the dentist there. Best dentist I have ever been to can highly recommend the place.
Jakob SvendsenJakob Svendsen
13:17 13 Jan 18
Super professional as I have anxiety about the dentist but do not have time for me here and am very calm so do not hurt so the whole thing is very clean and nice and friendly staff..will come again 😊😊😊
jakob mydtskovjakob mydtskov
13:26 18 Sep 17
Needed emergency help with a penny. Unfortunately they couldn't help me but I got a super professional treatment from Dentist Mette.
js_loader
Dentalklinikken
4.3
drevet af Facebook
David E. Bastian-Møller
David E. Bastian-Møller
2022-04-06T11:37:42+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Tak for fantastisk behandling endnu en gang! Jeg var lidt nervøs for at skulle have fjernet en kindtand,... men det gik rigtig godt. Og jeg var meget glad for jeres opfølgning.Tak!læs mere

Tandlæge Ballerup

Opdateret d. af