Tandlæge Ballerup

Tandlæge Ballerup

Velkommen til Dentalklinikken i Ballerup, Hold-An Vej 70

Din tandlæge i Ballerup
På vores moderne tandklinik i Ballerup udfører vi alle former for tandbehandling. Vi tager os kærligt af tandlægeskræk og alt fra enkle eftersyn til specialiseret tandkirurgi.

Din tandlæge i Ballerup

Dentalklinikken blev grundlagt i 2004 med denne klinik i Ballerup. Tandklinikken er et smukt lille hus, og har med sin rampe ved indgangen nem tilgængelighed for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Hele klinikken er blevet istandsat og fremstår nu virkelig flot og moderne. I efteråret 2023 har vi indviet en stor og moderne tilbygning med flere specialiserede klinikrum, så vi kan tilbyde de nyeste typer behandlinger til vores patienter.

Tandklinikken ligger tæt ved offentlig transport (Ballerup station) og Ballerup Centret. Kommer du i bil, er der gratis parkeringspladser ved klinikken.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i nye flotte lokaler.

Du er i trygge hænder

Vi går meget op i at sikre en tryg og behagelig oplevelse hos tandlægen. Mange års erfaring med tandlægeskræk gør, at vi hjælpe dig gennem tandbehandlingen i dit tempo. Vi fortæller altid løbende i behandlingen, hvad vi laver, og der er altid tid til at besvare dine spørgsmål.

Bid tandlægeregningen over

Lad ikke en uventet høj tandlægeregning vælte dit daglige budget. Betal i stedet regningen i små bidder og få luft i økonomien.

Smil på kredit 😃
Du er i trygge hænder hos vores personale i Ballerup
Dentalklinikken i Ballerup
Patienten er altid i fokus hos tandlægerne i Ballerup
Patienten er i fokus

Du er i fokus

Vi ved godt, at alle patienter er forskellige, og at de skal behandles efter individuelle behov og tænder. Derfor udføres vores tandbehandlinger altid i tæt samarbejde og dialog med patienten. Vi sørger for, at du ved hvilken behandling, der skal foretages, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke forventninger der er til resultatet.

Vi har mange års erfaring og vi ved, at et godt samarbejde mellem patient og tandlæge giver de bedste resultater.

Team Ballerup

Vi er et velfungerende hold af rutinerede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der ønsker at give dig en tryg, nærværende og professionel service. Vi holder dig informeret under hele behandlingen, og der er altid tid til at svare på dine spørgsmål. Vi ønsker nemlig at være din foretrukne tandlæge i Ballerup.

Seyfi - tandlæge og klinikchef. Dentalklinikken Ballerup
Seyfi
Tandlæge og Klinikchef
Elmedina - tandlæge Ballerup
Elmedina
Tandlæge
Hamid - tandlæge og klinikejer. Dentalklinikken Ballerup
Hamid
Tandlæge og klinikejer
Sara - tandlæge Ballerup
Sara
Tandlæge
Sarah - tandlæge Ballerup
Sarah
Tandlæge

Bestil tid

Online Booking

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik.
Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Online Booking

Ring til os

Du er velkommen til at ringe til os og bestille tid til tandlægen.
Vi hjælper og vejleder dig, hvis du har spørgsmål eller ændringer.

44 97 33 05

Du kan også bestille tid ved at udfylde kontaktformularen, som du finder her:

Udfyld formular

Behandlinger

Få behandlet en knækket tand i Ballerup til en fornuftig pris. Vi udfører også mange faste eftersyn og laver små behandlinger som f.eks. fyldninger. Dertil kommer lidt større behandlinger som rodbehandlinger, kroner og implantater.

Endelig tilbyder vi en række mere kosmetisk orienterede behandlinger, som f.eks. “usynlig tandretning” med klare skinner og tandblegninger.

Vi kan sådan set lave alle former for tandbehandling og vi tager os kærligt af tandlægeskræk.

Vi ved at mange patienter er nervøse og har frygt for tandlægebesøg. Vi har stor erfaring med at behandle nervøse patienter. Information om behandlingen, omhyggelig, forsigtig bedøvelse og smertefri behandling gør vores patienter trygge og afslappede. Det giver en god oplevelse.

Få et komplet tandsæt med en naturtro krone på din tand. En tandkrone er en investering, der holder i mange år, og det kan betale sig at få lavet kroner hos en erfaren og professionel tandlæge, som dem vi har hos Dentalklinikken. Vi tilbyder krone-behandling til meget rimelige priser.

Har du flækket tanden? Så tøv ikke med at få det ordnet, før det skaber flere problemer i munden. Hos Dentalklinikken har du altid mulighed for at bestille en tid til akut tandbehandling på vores klinikker.

Vi tilbyder plastfyldninger udført med det nyeste materiale, som giver et meget naturtro udseende. Vi benytter de mest opdaterede teknikker og værktøjer, og det sikrer dig en effektiv og professionel behandling. Vi lægger en effektiv lokalbedøvelse, for at sikre en smertefri behandling.

Parodontose er en kronisk sygdom i tandkødet. Den rammer en stor del af Danmarks befolkning. Paradentosen kan starte som let blødende tandkød. Ubehandlet kan den sprede sig dybere ned i tandkødet, hvilket kan give løse tænder og i nogle tilfælde medføre tandtab. Hos Dentalklinikken screener, forebygger og behandler vi parodontose skånsomt, så tandsygdommen fjernes eller standes mest muligt, med mindst mulig ubehag for dig som patient.

Slip for tandpine og eventuelt fremtidigt skævt tandsæt – få fjernet en eller flere visdomstænder, der ikke sidder godt hos Dentalklinikken. Vi har mange års erfaring inden for tandkirurgi og er opmærksomme på at gøre hele forløbet så kort og smertefrit som muligt.

En rodbehandling kan være besværlig, men hos Dentalklinikken kan du få både høj faglighed og en rimelig pris på én gang. Vi sætter en ære i at gøre et grundigt stykke arbejde – professionelt og smertefrit – til en konkurrencedygtig pris.

Få det hvide smil, du altid har drømt om. En tandblegning kan fjerne års misfarvninger fra rygning, kaffe eller rødvin og give dine tænder den oprindelige naturlige hvide farve, vi fødes med. Hos tandlægen får du den rigtige og professionelle behandling der passer til netop dine tænder.

Vi kan lave alle former for behandlinger. Se mere under tandbehandlinger.

Få et overslag
Dentalklinikken udfører professionelle behandlinger til fornuftige priser. Du kan altid få et overslag eller et tilbud på din behandling. Hos os er det ikke tabu, at tale om prisen. Vi har forståelse for, at det selvfølgelig er relevant at tale om en pris på en tandbehandling. Og det er naturligvis uforpligtende at få vores bud.

Dentalklinikken Ballerup

Cecilie D. Holm
Cecilie D. Holm
16:15 07 Dec 22
Anmeldelse fra Robert Holm (far):Kan helt klart anbefale Dentalklinikken i Ballerup. De gange jeg har haft akut behov for behandling, har de altid kunnet finde tid til dette. Ved almindeligt tandeftersyn, har jeg været ved tandplejer Sabrina, som er meget grundig og omhyggelig.
Se alle anmeldelser
js_loader

Tandlæge Ballerup

Opdateret d. af