Velkommen til vores moderne og hyggelige tandklinik i Brønshøj-Husum

Vi er et erfarent og professionelt team af tandlæger og tandplejere.

Vi tror på, at personlig service og samarbejde med vores patienter er den bedste forudsætning for god tandsundhed og sunde tænder hele livet. Vi har et højt fagligt niveau og tager os tid til at forklare og lytte til vores patienter.

Tandklinikken i Husum er indrettet med moderne udstyr, så vi kan tilbyde dig de nyeste behandlingsmetoder. Vi sørger for, at være fagligt opdaterede på kurser og videreuddannelse og kan derfor tilbyde de nyeste og mest moderne tandbehandlinger.

Tandlægeskræk

4 ud af 10 danskere har tandlægeskræk i forskellig grad. En del er så bekymrede for tandlægebesøget, at de ikke går regelmæssigt til tandlæge, og måske først går til tandlæge, når der er stærke smerter.

Der findes forskellige metoder til at afhjælpe og berolige folk med tandlægeskræk. Først og fremmest skal du vide, at vi lytter og tager dig alvorligt. Vi sørger for at skabe en rolig atmosfære, hvor der er god tid. Og så tager vi selvfølgelig en snak med dig om, hvad der kan hjælpe dig og gøre dit besøg hos tandlægen så trygt og behageligt som muligt.

Smertefri tandbehandling

Hos Dentalklinikken arbejder vi ud fra et princip om smertefri behandling. Det må ikke gøre ondt at være hos tandlægen, og det behøves det heldigvis heller ikke at gøre. I langt de fleste tilfælde er det muligt at lave tandbehandlinger, uden at du som patient mærker noget.

Teknikken omkring at give bedøvelse med mindst muligt ubehag kræver, at tandlægen anvender det korrekte udstyr og har den fornødne anatomiske viden. Uanset om du skal have fjernet en visdomstand, lavet en rodbehandling eller have isat et tandimplantat, har vi den viden, erfaring og det rette udstyr til at kunne tilbyde dig smertefri bedøvelse, så du hverken mærker bedøvelse eller behandling.

Kom nemt hen til vores tandklinik

Vores tandklinik findes på Frederikssundsvej 282 i Brønshøj/Husum.

Der er let tilgang til klinikken, når du skal til tandlægen. Der er flere busser lige til døren – i retninger fra bl.a. Ballerup, Herlev, Vanløse og København.

Så uanset hvor du bor, kan du nemt komme hen til os, når det er ved at være tid til et tandlæge-besøg.

Døjer du med tandpine eller andet?

Som din tandlæge og tandplejer kan vi bl.a. hjælpe med:

Har du tandlægeskræk? Læs mere om hvad vores tandlægeklinik kan gøre for dig her.

Tandlægeskræk

Tandlægeskræk i Husum

Undersøgelser viser at hver tiende voksne dansker er så bange for at gå til tandlæge, at de aldrig får foretaget tandbehandling.

Om tandlægeskræk

Implantater

Tandimplantater i Husum

Hos Dentalklinikken Husum har vi ekspertise med implantatbehandlinger på vores tandklinik i Brønshøj.

Om tandimplantater

Blegning

Tandblegning i Husum

Synes du dine tænder er for mørke? Det er der råd for! Prøv Tandblegning. Blegning er en behandling, som giver hvide tænder.

Om Tandblegning

Om os

Klinikfilosofi

Sunde, Egne Tænder – Hele Livet er Dentalklinikkens mål. Af forskellige årsager, kan dette mål ikke altid nås.

Vi vil så, i dialog med vore patienter, arbejde frem mod en behandlingsplan, som både funktionelt og kosmetisk vil være et godt alternativ.

Dette vil føre frem til den livskvalitet, man både som ung og ældre har krav på.

Vore forudsætninger er, at vi som del af en dynamisk klinik, hele tiden er på forkant med udviklingen, gennem såvel videreuddannelse som investering i udstyr, som opfylder tidens krav.

Tandplejer

Vores tandplejere er specialister i behandling af parodontose, som er den sygdom der fører til at tænderne løsner sig og til sidst mistes.

Tandplejeren foretager undersøgelser på helt samme niveau som tandlægerne, og kan med professionel vejledning i pleje af tænderne, samt almindelig og mere dybdegående tandrensninger, begrænse eller helt standse udviklingen af parodontose.

Det er også tandplejeren, der udfører vores blegninger, som er blevet en meget efterspurgt behandling blandt vore patienter.

Plast / Amalgam

Miljøstyrelsen har bestemt, at der fremover skal bruges mindre kviksølv på tandklinikkerne.

Det betyder, at der vil være mange typer fyldninger, som vi kun må fremstille i plast. Der gives derfor nu tilskud fra sygesikringen til plastfyldninger.

Alligevel bliver det, på alle klinikker, fremover dyrere, at få fremstillet tandfyldninger.

Arbejdsmiljø

Hvordan er arbejdsmiljøet hos Dentalklinikken?

Efter en tilbundsgående undersøgelse af alle forhold har hver klinik fået tildelt en karakter fra 3, som er det dårligste til 1, som er det bedste.

Dentalklinikken i Husum har haft besøg, og fik karakteren 1.

Hvad betyder det for dig som patient?

Det betyder:

 • Du kommer til en klinik, som bruger det nyeste og bedste udstyr til at rengøre og sterilisere de instrumenter vi bruger i vore behandlinger.
 • Du kommer til en klinik, hvor der hersker en rar atmosfære.
 • Det psykiske arbejdsmiljø er nemlig også indeholdt i undersøgelsen.
 • Klinikejere og personale omgås hinanden i en behagelig og fordomsfri tone, hvilket smitter af på måden hvorpå vi behandler vore patienter.

Team Husum

På tandlægeklinikken i Husum og Brønshøj finder du erfarne og smilende tandlæger og klinikassistenter. Sammen sikrer vi dig sunde tænder igennem hele livet

Vi er et velfungerende hold af rutinerede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der ønsker at give dig en tryg, nærværende og professionel service. Vi holder dig informeret under hele behandlingen, og der er altid tid til at svare på dine spørgsmål. Vi ønsker nemlig at være din foretrukne tandlæge i Brønshøj-Husum.

Mohamad - Tandlæge i Husum
Mohamad
Tandlæge og klinikchef
Frank er tandlæge hos Dentalklinikken i Husum
Frank
Tandlæge
Cansu er tandlæge i Husum
Cansu
Tandlæge
Kristina. Tandplejer Husum
Kristina
Tandplejer
Winnie. Tandplejer Husum
Winnie
Tandplejer
Dorthe - Ledende Klinikassistent i Husum
Dorthe
Ledende klinikassistent
Souad, klinikassistent Husum
Souad
Klinikassistent
Nanna er receptionist og klinikassistent i Husum
Nanna
Receptionist og klinikassistent
Leen - klinikassistentelev Husum
Leen
Klinikassistentelev

Bestil tid

Online Booking

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik.
Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Book tid online

Ring til os

Du er velkommen til at ringe til os og bestille tid til tandlægen.
Vi hjælper og vejleder dig, hvis du har spørgsmål eller ændringer.

38 28 09 10

Du kan også bestille tid ved at udfylde kontaktformularen, som du finder her:

Udfyld formular

Vores behandlinger

Tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk? Ved hjælp af professionelle metoder, tilbyder vi smertefri tandbehandling i Husum ved Brønshøj & Vanløse.

Slip af med din tandlægeskræk og få smertefri tandbehandling

Mange mennesker lider af at være bange for at gå til en tandlæge – også kaldet tandlægeskræk. Dette er ofte helt uden grund.

For de fleste handler tandlægeskræk om, at de er bange for, at den behandling de skal have foretaget kommer til at gøre ondt.

Hos Dentalklinikken i Husum sørger vi for, at du får udført en smertefri tandbehandling på klinikken i Brønshøj tæt ved Husum og Vanløse, sådan at du kan slippe for din tandlægeskræk.

Læs også: Tandlægeskræk er helt normalt.

Vi kan afhjælpe din tandlægeskræk

Vi har gennem rigtig mange år behandlet mange mennesker, som oplyste, at de var bange for at få en tandbehandling.

Vores koncept går i al sin enkelthed ud på at lytte til patienten og tage problemet alvorligt. Ligeledes er det vigtigt, at behandlingen foregår i en rolig atmosfære, hvor den der ligger i stolen kan følge med.

Få en smertefri tandbehandling

I langt de fleste tilfælde er det muligt at foretage tandbehandlinger, uden at patienten mærker noget.

Teknikken omkring at give bedøvelsen med mindst muligt ubehag kræver, at man anvender det korrekte udstyr, og at man har den fornødne anatomiske viden. Også her føler vi, at vi kan give dig god og kompetent behandling, uanset om du fx skal have lavet en tandimplantat, tandproteser eller fjernet visdomstænder.

Ved at få lov til at opleve en smertefri tandbehandling vil du automatisk få mindsket din tandlægeskræk, hvilket på sigt vil give dig en sund mund og færre udgifter til store behandlinger.

Kontakt os og bestil tid til en tandbehandling i dag

Ring til os på telefon 38 28 09 10, hvis du ønsker at høre mere om vores smertefri tandbehandling, eller hvis du ønsker at bestille en tid hos vores tandlæge.

Kosmetisk tandpleje

Vil du have foretaget kosmetisk tandpleje, plastfyldning eller påsat et tandsmykke? Vi tilbyder dette i Brønshøj nær Husum & Vanløse. Ring til os i dag

Kosmetisk tandpleje, plastfyldning og påsættelse af et tandsmykke

For blot få år siden var kosmetisk tandpleje nærmest et fyord blandt danske tandlæger. Krav fra patienterne, nye behandlingsmetoder og nye materialer har ændret på holdningen til kosmetisk tandbehandling.

Således er det i dag helt naturligt at skifte gamle sølvfyldninger ud med en plastfyldning eller en fyldning i porcelæn, og flere og flere efterspørger muligheden for at få sat et tandsmykke på tænderne af en tandplejer.

Plastfyldning til forebyggelse mod knækkede tænder

Plastfyldninger er nu så stærke, at de er fuldt på højde med, og ofte bedre, end de gamle amalgamfyldninger.

En plastfyldning klæbes fast i tænderne. Herved opnås stor styrke, og bedre forebyggelse mod, at tænderne knækker. Vi giver gerne prisoverslag inden din plastfyldning og andre former for kosmetisk tandpleje.

Blegning af tænder er en effektiv form for kosmetisk tandpleje

En anden form for kosmetisk tandbehandling, som er meget oppe i tiden, er tandblegning. Denne form for kosmetisk tandpleje er for mange nok til, at de lige får den ekstra portion selvtillid, der er brug for.

Med kosmetisk tandpleje kan man få ordnet de ting, som man ikke er så stolt af ved sine tænder, men samtidig er det også en måde at fuldende sin personlige stil på, fx ved at få påsat et særligt tandsmykke.

Vi rådgiver hele tiden efter nyeste videnskabelige forskning, således at du kan få det resultat, du ønsker i forbindelse med en behandling, såsom skiftning af fyldninger.

Book tid til påsættelse af et tandsmykke eller anden tandbehandling

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 38 28 09 10 og booke tid til eller få mere information om vores kosmetiske behandlinger. Klinikken holder til i Husum, Brønshøj tæt ved Vanløse.

Kosmetisk tandbehandling hos Dentalklinikken i Husum

Tandblegning

Vil du have udført en tandblegning af vores kompetente team? Vi tilbyder professionel og effektiv tandblegning i Brønshøj ved Vanløse & Husum.

Tandblegning giver et flot hvidt smil

En meget efterspurgt behandling i dag er tandblegning. Trenden er, at unge som ældre gør væsentlig mere ud af deres udseende nu end for år tilbage, og her er et “hvidt smil” ofte højt på ønskelisten.

Vi anbefaler hjemmeblegning
Vi anbefaler hjemmeblegning med PolaNight. Mange betragter dette som markedets bedste middel til en sikker og forudsigelig tandblegning.

Afblegning af tænderne udføres af vores tandplejer Kristina, som har stor erfaring med dette materiale. Der er tale om natblegning, hvor man sover med individuelt fremstillede skinner, indeholdende blegemiddel, i 10-14 dage.

Vores klinik er beliggende i Husum/Brønshøj tæt ved Vanløse.

Få en professionel tandblegning hos os

Tandplejeren vurderer hver enkelt patient inden afblegningen for at kunne rådgive bedst muligt. Ikke alle tænder bleges lige meget. Generelt kan man sige, at gule/brune tænder bleges mere end grå/blå tænder.

Gennemsnitligt vil en tandblegning lysne tænderne i både over- og undermunden med cirka otte nuancer. Ved at lade en professionel tandplejer stå for din tandblegning, er du sikker på et professionelt resultat.

For at opretholde det opnåede resultat, er det vigtigt de første par dage efter tandblegning at undgå det, som man ved farver mest. Her tænkes blandt andet på rødvin, karry, tobak og lignende.

Hvad koster en tandblegning?

Hos Dentalklinikken i Husum tilbyder vi blegning af tænder til en billig pris. Vores pris på tandblegning er kr. 1800,- pr. kæbe (inkl. skinne og blegegel).

Du kan læse mere om vores priser her.

Med i denne pris på tandblegning er også en fuldstændig tandrensning, som afsluttes med en pudsning af tænderne. Rensningen foretages cirka en uge før blegningen, og her tages også farveprøve af den nuværende tandfarve, således at resultatet kan kontrolleres.

Der tages aftryk af tænderne i både over- og undermund, således at der kan fremstilles blegeskinner, som passer individuelt til ens tænder. Efter cirka en uge udleveres materialet til din tandblegning på klinikken, hvor proceduren grundigt gennemgås og skriftlig vejledning medgives.

Bestil tid til blegning af dine tænder

Kontakt os når du skal have foretaget en tandblegning på telefon 38 28 09 10.

Få en professionel tandblegning hos Dentalklinikken i Husum

Tandkirurgi

Leder du efter professionel tandkirurgi? Så kom et smut forbi os i Brønshøj nær Husum & Vanløse.

Tandkirurgi udføres af dygtige specialtandlæger

Hos Dentalklinikken i Husum foretages de fleste Tand- Mund og Kæbekirurgiske indgreb, store som små, i eget hus. Vores Tandlæge og Kirurg kommer en til to gange om måneden, og forestår disse operationer på vores klinik.

Få en tryg oplevelse i forbindelse med tandkirurgi

På alle tandklinikker er der visse typer af operationer, hvor tandlægerne vælger at henvise til en specialklinik i tandkirurgi. Det kan være tandimplantater, vanskelige visdomstænder, større cyster og så videre.

Skal man som patient have foretaget et kirurgisk indgreb, så finder de fleste en stor tryghed ved, at det foretages i vante lokaler på den tandklinik i Brønshøj/Husum som de kender så godt. Og hvor de modtages af personale, som alle har været på klinikken i mere end 10 år.

Dygtig tandkirurg klarer arbejdet

Vores egne tandlæger har indsat alle vores implantater, og vi kan oplyse, at vi til dags dato ikke har mistet et eneste af disse! I sundhedsvæsnet er en succesprocent på 100 en sjældenhed.

Tandkirurg i arbejde hos tandlægen i Husum

Tandimplantat

Skal du have indsat et tandimplantat? Vi indsætter dit tandimplantat med stor erfaring og omhyggelighed

Tandkirurgi udføres af dygtige specialtandlæger

Den kirurgiske del af Implantat behandlingen foretages af vores kirurg, der har stor erfaring i indsættelse af tandimplantater. Dette giver grundlag for forudsigelige, holdbare behandlinger, som vi hos Dentalklinikken i Husum kan stå inde for.

Hvordan foregår en behandling med indsættelse af tandimplantat?

Kort beskrevet går behandlingen med at indsætte et tandimplantat ud på at erstatte en eller flere manglende tænder ved at indsætte kunstige rødder af titanium i kæbeknoglen. Efter en helingsperiode kan der så påsættes tandkroner i porcelæn eller tandbroer på disse rødder.

Indsættelse af et tandimplantat foretaget af vores tandlæge i Husum
Implantatbehandling med fuld kirurgisk opdækning.

Med et implantat er succesraten større

Et tandimplantat en meget sikker løsning ved tandmangel. Erstatter man en mistet tand med et tandimplantat, er prognosen bedre end med den gamle kendte behandling med en bro. Der kan dog være tilfælde, hvor broen er den rigtige løsning.

Hvad koster et tandimplantat?

Prisen på et tandimplantat ligger fra kr. 16.000 hos os (inkl. operation, bedøvelse, røntgen, opbygning og krone. Ekskl. knogleopbygning og tandkødsoperation). Dette beløb dækker såvel den kirurgiske del, som den efterfølgende kronefremstilling på vores klinik i Husum/Brønshøj tæt ved Vanløse.

Du kan læse mere om vores priser her.

FORHOLD DER KAN KOSTE EKSTRA:

 1. Knogleopbygning; Dette kan være aktuelt, hvis der ikke er knogle nok til at sætte dit tandimplantat fast i. Behovet for eventuel knogleopbygning kan ofte klarlægges under forundersøgelsen. Men undertiden ses behovet først under operationen hvor implantatet isættes.
 2. Sinusløft. Ved kindtænder i overmunden kan meget tynd knogle af og til gøre det nødvendigt at foretage en manipulering med bunden af kæbehulen.
 3. Provisorium; Hermed menes midlertidig erstatning for den manglende tand i helingsperioden. Dette kan være aktuelt, hvis det er en fortand, der mangler. Ligeledes hvis det er flere tænder, der skal erstattes.

Kontakt os og hør mere eller bestil tid til behandling

Kontakt os på telefon 38 28 09 10 hvis du har behov for yderligere information, eller hvis du skal booke en tid på vores klinik.

Implantater – Før, Efter billeder

Tandimplantater, før-billede 01
Tandimplantater, efter-billede 01
Tandimplantater, før-billede 02
Tandimplantater, efter-billede 02

Tandproteser

Har du problemer med dine tandproteser? Vi har mange års erfaring med indsættelse af tandproteser i Husum, Vanløse & Brønshøj

Indsættelse af tandproteser

Selvom vi i dag har rigtig gode muligheder inden for tandbevarende behandlinger, så har et stort antal mennesker fortsat behov for aftagelige tandproteser.

Problemer med tandproteser kan afhjælpes

Nogle kan have problemer med, at de aftagelige tandproteser ikke sidder godt. I de fleste tilfælde skyldes dette, at gummerne, som disse tandproteser sidder på, er for lave, men det er der råd for.

En tandprotese kan blive fastsiddende ved at montere nogle tryklåse i protesen, som så klikkes fast på implantater, som er sat i gummen.

Som hovedregel kan man nøjes med to implantater i undermunden, og fire implantater i overmunden. Er ens egne tandproteser ikke for gamle, passer godt og har et rigtigt bid, så kan disse med stor sandsynlighed bruges i behandlingen.

Ellers starter vi med at fremstille nye tandproteser, som passer optimalt, og derefter isættes implantater og tryklåse.

Få en professionel protesebehandling

Når du lader Dentalklinikken i Brønshøj/Husum tæt ved Vanløse lave dine tandproteser, så er du garanteret et super professionelt resultat hver eneste gang. Vi tager vores fag meget seriøst, så du kan være sikker på, at vi også vil lave din tandbehandling efter absolut bedste evne.

Vi har stor erfaring i behandlinger med tandproteser. Spørg gerne, så vi kan rådgive om dine muligheder eller beregne priser til dig. Du kan ringe til os på telefon 38 28 09 10.

Vi kan derudover tilbyde rodbehandling og forebyggende behandling af paradentose.

Tandproteser hos tandlæge i HUsum

Tandbro

Skal du have lavet en tandbro, porcelænskrone eller tandkrone? Lad os hjælpe dig

Påsættelse af tandkrone, porcelænskrone og tandbro

Har du mistet en eller flere tænder?

Har du mistet en eller flere tænder, kan en tandkrone, porcelænskrone eller tandbro være løsningen. På denne måde får du et pænt resultat med optimal tyggefunktion – og du slipper desuden for en større operation.

Vi foretager tandkirugi, og vi udfører påsættelse af tandbro, porcelænskrone og tandkrone for patienter fra bl.a. Brønshøj, Husum og Vanløse, som er vores nærområder. Du er selvfølgelig velkommen uanset hvor du kommer fra.

Der er let adgang til klinikken med offentlig transport.

Hvad er forskellen på en tandkrone og en tandbro?

En tandbro kan bruges som erstatning, hvis du har mistet en eller flere af dine tænder. Den påsættes således, at den blot hviler på de eksisterende tænder. Dermed opereres den altså ikke ind i kæben, som et tandimplantat gør.

Tandbroen limes fast på dine egne tænder, og det er dermed heller ikke muligt at tage den ud.

Har du derimod knækket et stykke af din tand, eller har du en tand, der er blevet beskadiget pga. tidligere behandling, kan en tandkrone være en oplagt løsning. Den dækker siderne og toppen på den skadede tand. Den kan fremstilles i samme farve som dine andre tænder, så den passer ind.

En krone kan også bruges til at forstærke din tand og undgå, at den knækker. En krone på tand har en lang holdbarhed.

Hvad koster en tandkrone/tandbro?

 • Vores pris på en tandkrone ligger mellem 4.500 og 6.800 kr.
 • Vores pris på en tandbro (3-led) ligger mellem 13.500 og 20.400 kr.

Du kan se alle vores tandlægepriser her.

Ønsker du høre mere, eller kunne du tænke dig at booke en tid i vores tandklinik, hører vi meget gerne fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med din nye tandkrone eller tandbro.

Visdomstænder

Vi tilbyder professionel fjernelse af visdomstænder i Brønshøj nær Vanløse & Husum

Fjernelse af visdomstænder

Vi har mange års erfaring inden for fjernelse af visdomstænder, og vi kan også hjælpe dig, hvis du tandpine, fordi du har en visdomstand, der skal trækkes ud.

Vores klinik er beliggende i Husum/Brønshøj, men vi har også mange patienter fra blandt andet Vanløse og andre omkringliggende områder.

Sådan foregår fjernelse af visdomstænder

Er din visdomstand fuldt frembrudt, kan vi trække den ud på samme måde, som vi trækker alle andre tænder ud på; ved en almindelig tandudtrækning.

Er den pågældende tand kun delvist eller slet ikke brudt frem, er det nødvendigt at fjerne tanden under en operation. Du vil naturligvis blive bedøvet under dette indgreb, hvorfor vi kan tilbyde en smertefri tandbehandling.

Information om forløbet efter fjernelsen

Efter du har fået fjernet en eller flere visdomstænder, og bedøvelsen stopper med at virke kan du opleve smerter og tandpine.

Her vil det som regel hjælpe at tage almindelig smertestillende medicin.

I dagene efter vil det område, hvor din visdomstand har siddet, ofte hæve op og smerte. Du kan også opleve, at dit tandkød bliver misfarvet.

Vi anbefaler, at du skånet området så meget som overhovedet muligt, så du blandt andet tygger maden i den anden side de næste par dage efter indgrebet.

Kontakt os og hør mere om fjernelse af visdomstænder

Har du nogle spørgsmål omkring det at få fjernet en eller flere visdomstænder, eller ønsker du at bestille en tid til en undersøgelse af dine tænder, kan vi kontaktes på telefon 38 28 09 10.

Rodbehandling

Skal du have lavet rodbehandling? Vi udfører smertefri rodbehandling af dine tænder

Rodbehandling af dine tænder

En rodbehandling er en relativt almindelig tandbehandling, som rigtig mange mennesker får foretaget en eller flere gange i løbet af deres liv. Vi foretager rodbehandlinger på vores klinik i Husum/Brønshøj tæt ved Vanløse.

Formålet med at rodbehandle en tand er at fjerne bakterier, der er trængt op i tanden, som giver betændelse i tandnerven. Disse bakterier kan give voldsomme smerter og forårsage store skader, hvis de ikke fjernes i tide. Efter en rodbehandling anbefaler vi at få påsat en tandkrone, da tanden efterfølgende vil være svækket.

Hvad er symptomerne?

Symptomerne på at du har en betændt nerve er tandpine. Tandpinen kan både sidde i den pågældende tand, men den kan også sidde i nabotænderne, kæbehulen, ørerne eller opfattes som hovedpine.

Har du ondt i dine tænder, eller et andet sted i hovedet af uforklarlige årsager, er det derfor en rigtig god ide at tage til en tandlægefor at få tjekket tænderne igennem.

Hvad koster en rodbehandling?

Vores priser på rodbehandlinger ligger fra 2.495 kr. (ekskl. bedøvelse og røntgen).

Ønsker du at høre mere, eller vil du bestille en tid til en rodbehandling, kan du ringe til os på telefon 38 28 09 10.

Paradentose

Skal du have kompetent behandling af paradentose (parodontitis)? Hos os tilbyder vi effektiv behandling

Behandling af paradentose (parodontitis) – de løse tænders sygdom

Paradentose (parodontitis) er en infektion i tandkødet og i knoglen, der sidder rundt om tandrødderne. Paradentose nedbryder kæbeknoglen, og dermed kan du risikere, at dine tænder bliver løse. Derfor kalder man også paradentose for “de løse tænders sygdom”.

Symptomer på paradentose

Som regel opdager man først paradentosen, når sygdommen er skredet langt frem. I starten vil du nemlig kun opleve mindre smerter eller ubehag, og det er derfor vigtigt jævnligt at få tænderne og tandkødet tjekket igennem hos tandlægen, så en behandling kan iværksættes hurtigst muligt.

Symptomerne på paradentose er:

 • Tænderne føles løse
 • Du har en dårlig lugt eller smag i munden (rådden)
 • Dit tandkød er hævet, rødt og løst, og det vil bløde, når du børster tænder eller spiser
 • Du får bylder mellem tænderne eller langs tandkødet.

Behandling af parodontitis

En paradentosebehandling er som regel forebyggende, da man desværre ikke kan blive kureret, hvis man allerede har fået parodontitis.

Men man kan med en behandling sørge for at holde sygdommen i skak, så den ikke udvikler sig yderligere.

Ryger du, er det vigtigt, at du stopper hurtigst muligt.

Derudover sørger vi for at fjerne bakterier ved en simpel tandrensning, ligesom vi også giver dig en grundig instruktion i, hvordan du børster tænderne korrekt derhjemme.

Ønsker du at høre mere, eller vil du bestille en tid til en undersøgelse af paradentose/paradontitis, skal du bare ringe til os på telefon 38 28 09 10.

Tandlæge Husum

Opdateret d. af