Tandblegning

Tandblegning giver dig et flottere smil!

Dentalklinikken anbefaler hjemmeblegning med individuelle blegeskinner

Personlige blegeskinner er med til at sikre dig en effektiv og skånsom tandblegning med et rigtig flot resultat.

Bestil tid 7022 3530

Tandblegning med personlige blegeskinner
Tandblegning

Få et flot og holdbart resultat med individuelle skinner til hjemmeblegning

Effektiv, skånsom og billig.

 • Fast lav pris
 • Nemt at anvende
 • Flotteste resultat
 • Effektivt og sikkert
 • Skånsomt mod tænder og tandkød

Bliv kontaktet

Bestil tid på en af vores klinikker eller lad os kontakte dig!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg foretrækker at blive kontaktet på:

Hvorfor får man misfarvede tænder?

Kaffe, te, rødvin og cigaretter er blandt de store syndere, som kan misfarve tænderne. Misfarvninger på tænderne skyldes ofte at farvestoffer fra fødevarer trænger ind i tænderne.

Tænderne kan også blive misfarvede pga. syreskader efter et for stort indtag af sodavand, frugt og andre mad- og drikkevarer med et højt indhold af sukker.

Misfarvningerne kan sidde i emaljen eller i dentinen (tandbenet). Med alderen bliver den lysere emalje slidt, og den gullige farve i tandbenet træder mere frem. Det er altså helt naturligt og almindeligt at tænderne bliver mere gullige med alderen.

 

Sådan foregår en tandblegning

Ønsker du at få lavet en tandblegning, vil vi først og fremmest undersøge dine tænder, tandkød og mundhule for at finde ud af, om en tandblegning vil kunne fjerne dine misfarvninger, og om dine tænder kan tåle en tandblegning. Alle tandblegeprodukter indeholder brintoverilte, som kan være skrapt for nogle tænder.

Det kan også være nødvendigt med en tandrensning, så dine tænder er mere modtagelige over for behandlingen.

Vi tager altid et klinisk før- og efterbillede af dine tænder, så du kan se resultatet af blegningen.

Herefter fremstiller vi dine personlige blegeskinner ud fra et digitalt aftryk af dine tænder i over- og underkæbe, så skinnerne passer perfekt til dig.

Når dine nye blegeskinner er klar, får du dem udleveret sammen med en blegegel. Du får også en grundig indføring i, hvordan du udfører blegningen.

De individuelle skinner er med til at sikre et flot og ensartet resultat.

Du skal bruge skinnerne nogle timer hver dag i ca. 14 dage.

Det er en god ide at gemme skinnerne, så du kan bruge dem igen, hvis du ønsker at genopfriske blegningen efter nogle år.

Blegningen holder typisk 2-3 år, men det afhænger meget af din livsstil.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på?

I den periode, hvor du bleger og op til 48 timer efter blegning er dine tænder særligt modtagelige for misfarvninger. For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt at du ikke indtager farverige mad- og drikkevarer. Det kan fx være krydderier, farverige grøntsager, kaffe, rødvin, lakrids og chokolade.

Du skal også være opmærksom på at plastfyldninger og tandkroner ikke er modtagelige for blegning. Har du mange fyldninger i fronten, kan du vælge at få udskiftet fyldningerne efterfølgende med en farve, der passer til dine lysere tænder efter blegningen.

Nogle vil opleve sensitivt, irriteret tandkød og isninger i tænderne i den periode, man bleger tænderne. Generne ophører, når behandlingen er slut eller i løbet af et par dage efter endt behandling.

 

Hvornår kan man ikke få bleget tænder?

Vi vil altid undersøge, om dine tænder kan opnå et godt resultat med en tandblegning. Hvis emaljen fx er meget slidt, kan tænderne ikke bleges.

Medicin, et slag på en mælketand eller visse arvelige sygdomme kan også have betydning for tandens farve, og dette kan ikke altid bleges væk, da misfarvningerne ligger dybere i tanden.

 

Hos tandlægen får du den mest effektive, men også den sikreste tandblegning

Vær opmærksom på, at der er mange tandblegningsprodukter på markedet, som ikke er godkendte, og som kan give varige tandskader. Konsulter derfor altid en tandlæge, inden du går i gang med tandblegning. Her får du den sikreste tandblegning, men også den mest effektive.

Det er nemlig kun tandlæger, der har lov at sælge tandblegningsprodukter med høje koncentrationer af de aktive virkemidler.

 

Skal jeg vælge klinikblegning eller hjemmeblegning?

Hos Dentalklinikken anbefaler vi en hjemmeblegning med individuelle blegeskinner, fordi den er effektiv, skånsom og billig.

Hjemmeblegningen med personlige blegeskinner er bedre for tænderne end en klinikblegning, bl.a. fordi den kan udføres over en længere periode med mindre koncentration af blegemiddel. Desuden bliver alle flader bleget ved brug af blegeskinner til hjemmeblegning. En klinikblegning vil typisk kun være på forsiden af tænderne.

Hjemmeblegning er også billigere. Når først du har fået lavet dine personlige blegeskinner, kan du bruge dem igen, hvis du vil genopfriske blegningen efter et par år.

Er du klar til at få et flot smil? Kontakt os i dag !

6 fordele ved tandblegning

Tandblegning er en sikker og effektiv måde at lysne den naturlige farve på dine tænder – uden at skade tænder og tandkød.

Tandblegning giver flotte smil
 1. Forbedrer din selvtillid


  Du opdager hurtigt, at dit selvværd løftes, når du optimerer og føler dig sikker på din fysiske udstråling. Dette inkluderer at have hvidere tænder.

 2. Sikker og effektiv

  Tandblegning kan udføres operativt og derhjemme, hvilket sikrer en løsning, der imødekommer dine behov. Sessioner kan udføres regelmæssigt, så hvidheden kan udvikles gradvist.

 3. Prisbillig

  Tandblegning er en overkommelig procedure, der kan give næsten øjeblikkelige resultater. Hvis du ikke er tilfreds med den måde, dine tænder ser ud, giver tandblegning en omkostningseffektiv løsning med overvældende resultater.

 4. Forårsager ikke skader

  Tandblegning modvirker misfarvning på dine tænder. Det er en kosmetisk forbedring på overfladeniveau og skader ikke dine tænder og tandkød.

 5. Minimerer rynkernes fremtoning

  Med et hvidt smil ændrer du dit ansigts fokus. Når dine tænder er synlige, vil folk naturligt fokusere på dit smil. Dette vil mindske opmærksomheden på eventuelle omgivende rynker.

 6. Klar til kameraet

  Uanset lejligheden, kan du ved at gøre dine tænder et par nuancer hvidere sikre, at du altid er kamera-klar.

Ekspertise: Få mere at vide om…

Pris for tandblegning

Priseksempel

Tandblegning (med personlige blegeskinner)

Tandblegning pris

kr. 1.800,- pr. kæbe

Se vores priser .

Tandblegning

Opdateret d. af