Tandlæge København K


Tandlæge i Københavns indre by

Hos Dentalklinikken i København tilbyder vi kvalitetsbehandling til en overkommelig pris. Vi er placeret i Nyhavn, tæt på offentlig transport og mange af Københavns seværdigheder.

Bestil tid 3336 3530

Tandlæge i København

Velkommen

Vores klinikrum er lyse og behagelige, og vi har et team af erfarne og dygtige tandlæger, tandplejere og assistenter, der tager godt imod dig både hverdage og i weekenden. Vi lægger vægt på at give vores patienter en god oplevelse, og vi stræber altid efter at levere den bedste mulige behandling.

Vi tilbyder et bredt udvalg af tandlægebehandlinger, herunder:

  • Tandeftersyn og tandrensning
  • Fyldninger
  • Rodbehandlinger
  • Implantater, kroner og broer
  • Tandregulering
  • Tand- og kæbekirurgi
  • Visdomstænder
  • Knækket tand
  • Misfarvede tænder, syreskader
  • Hævet eller blødende tandkød

Vi har også en akutvagt, så du altid kan få hjælp, hvis du har brug for det.

Din tandlæge i København
Du er altid velkommen i vores moderne klinik, der ligger i skønne omgivelser i Havnegade ved Nyhavn.

Du er i trygge hænder

Vores tandklinik i København K drives af et fremragende team, der er sammensat af dygtige, rutinerede og erfarne tandlæger og personale. Alle på holdet besidder gode faglige og menneskelige færdigheder, og vi udfører tandpleje af meget høj kvalitet.

Vi lægger vægt på at give alle vores patienter en grundig og personlig behandling. Dit tandlægebesøg skal altid være en tryg og god oplevelse.

Grundighed, kvalitet og tandlægefaglighed er vores grundlag. Vi benytter det nyeste udstyr, og flere af vores tandlæger har særlig erfaring med at håndtere tandlægeskræk og at sikre en rolig og smertefri behandling.

Book tid i dag!

Her behøver du kun én tandlæge

I Havnegade møder du et erfarent og rutineret tandlægeteam.

Hos os behøver du kun en tandlæge, uanset om du har behov for en fast tandlæge til de regelmæssige eftersyn eller har brug for større kirurgiske behandlinger, behandling for parodontose eller overvejer at få implantater i stedet for protese.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker en kosmetisk behandling, fx tandblegning eller tandretning med usynlige skinner.

Vores personale har desuden stor erfaring med akut behandling af tandsmerter ved tandpine, betændelse i en tand eller en knækket tand.

Du kan læse mere om de forskellige behandlinger her

Du er i trygge hænder hos vores personale i Havnegade
Dentalklinikken i København K
Husk at overholde dine regelmæssige tandeftersyn hos tandlægen

Har du husket at få tjekket dine tænder?

Husk det regelmæssige tandtjek!

Det bedste du kan gøre for dine tænder er at tage forbi tandlægen 1-2-3 gange om året.

Mange tandproblemer kommer snigende, og har få eller ingen symptomer. Ved eftersynet kan tandlægen opdage problemet i tide.

Bestil tid 3336 3530

Lange åbningstider og tandlægevagt i weekenden

Klinikken ligger i stuen med adgang via få trappetrin eller slidske.

Vi har 4 klinikrum og et hyggeligt lille venteværelse, hvor du kan få lidt at drikke og nye magasiner at læse i, mens du venter. Vores klinikrum er lyse og behagelige, med udsigt til Københavns smukke kanaler.

Vi har lange åbningstider og som noget helt særligt har vi tandlægevagt i weekender og helligdage. Hvis du har brug for tandlægevagten, skal du altid ringe til os i forvejen på telefon 70 22 35 30 .

Klinikken ligger 5 minutters gang fra Kongens Nytorv, hvor du finder bus og metro. Kommer du i bil, skal du være opmærksom på, at det kan være svært at finde gadeparkering i indre by. Vi henviser til parkeringshuse i lokalområdet.

Hvis uheldet er ude, kan du altid få en tid til akutbehandling i København

Akutbehandling i København

Hvis uheldet er ude

I akutvagten afhjælper vi tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med behov for akut tandlægehjælp.

Akut Tandlæge København

Kontakt os hurtigst muligt, så prøver vi at finde en tid til dig allerede i dag!

Lån rentefrit og uden gebyrer

Det bør aldrig være en overvejelse, om du skal gå til tandlægen. Det gælder både det almindelige tandlægetjek, hvis du pludseligt får tandpine, eller hvis større indgreb er nødvendige. Venter du, kan problemet vokse sig større.

Hos Dentalklinikken kan du dele tandlægeregningen op i mindre bidder, som du betaler hver måned. Det gælder både for planlagte behandlinger og akutte skader. Du behøver med andre ord ikke at være nervøs for det økonomiske aspekt for at gå til tandlægen, når du har problemer med tænderne.

Bid tandlægeregningen over

Du kan låne op til 40.000,-

0,- Udbetaling

0,- Renter

0,- Gebyr

Ansøg nu og få hurtigt svar på din låneansøgning.

Lån til Tandlæge

Rente- og gebyrfri finansiering af tandlægeregningen.

Team Havnegade

Vi er et velfungerende hold af rutinerede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der ønsker at give dig en tryg, nærværende og professionel service. Vi holder dig informeret under hele behandlingen, og der er altid tid til at svare på dine spørgsmål. Vi ønsker nemlig at være din foretrukne tandlæge i København.

Martin - tandlæge Havnegade
Martin
Tandlæge og klinikchef
Phong - tandlæge Havnegade
Phong
Tandlæge
Marian - tandlæge Havnegade
Marian
Tandlæge
Jibran - tandlæge Havnegade
Jibran
Tandlæge
Yasmin - tandlæge Havnegade
Yasmin
Tandlæge
Arzow - tandplejer Havnegade
Arzow
Tandplejer
Christina - Ledende klinikassistent Havnegade
Christina
Ledende klinikassistent
Ornella - klinikassistentelev Havnegade
Ornella
Klinikassistent
Berta - klinikassistent Havnegade
Berta
Klinikassistent
Gladys - klinikassistentelev Havnegade
Gladys
Klinikassistentelev
Maria - klinikassistentelev Havnegade
Maria
Klinikassistentelev

Bestil tid

Online Booking

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik.
Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Book tid online

Ring til os

Du er velkommen til at ringe til os og bestille tid til tandlægen.
Vi hjælper og vejleder dig, hvis du har spørgsmål eller ændringer.

33 36 35 30

Du kan også bestille tid ved at udfylde kontaktformularen, som du finder her:

Udfyld formular

Behandlinger

Få behandlet en knækket tand i København K til en fornuftig pris. Vi udfører også mange faste eftersyn og laver små behandlinger som f.eks. fyldninger. Dertil kommer lidt større behandlinger som rodbehandlinger, kroner og implantater.

Endelig tilbyder vi en række mere kosmetisk orienterede behandlinger, som f.eks. “usynlig tandretning” med klare skinner og tandblegninger.

Vi kan sådan set lave alle former for tandbehandling og vi tager os kærligt af tandlægeskræk.

Vi ved at mange patienter er nervøse og har frygt for tandlægebesøg. Vi har stor erfaring med at behandle nervøse patienter. Information om behandlingen, omhyggelig, forsigtig bedøvelse og smertefri behandling gør vores patienter trygge og afslappede. Det giver en god oplevelse.

Få et komplet tandsæt med en naturtro krone på din tand. En tandkrone er en investering, der holder i mange år, og det kan betale sig at få lavet kroner hos en erfaren og professionel tandlæge, som dem vi har hos Dentalklinikken. Vi tilbyder krone-behandling til meget rimelige priser.

Har du flækket tanden? Så tøv ikke med at få det ordnet, før det skaber flere problemer i munden. Hos Dentalklinikken har du altid mulighed for at bestille en tid til akut tandbehandling på vores klinikker.

Vi tilbyder plastfyldninger udført med det nyeste materiale, som giver et meget naturtro udseende. Vi benytter de mest opdaterede teknikker og værktøjer, og det sikrer dig en effektiv og professionel behandling. Vi lægger en effektiv lokalbedøvelse, for at sikre en smertefri behandling.

Parodontose er en kronisk sygdom i tandkødet. Den rammer en stor del af Danmarks befolkning. Paradentosen kan starte som let blødende tandkød. Ubehandlet kan den sprede sig dybere ned i tandkødet, hvilket kan give løse tænder og i nogle tilfælde medføre tandtab. Hos Dentalklinikken screener, forebygger og behandler vi parodontose skånsomt, så tandsygdommen fjernes eller standes mest muligt, med mindst mulig ubehag for dig som patient.

Slip for tandpine og eventuelt fremtidigt skævt tandsæt – få fjernet en eller flere visdomstænder, der ikke sidder godt hos Dentalklinikken. Vi har mange års erfaring inden for tandkirurgi og er opmærksomme på at gøre hele forløbet så kort og smertefrit som muligt.

En rodbehandling kan være besværlig, men hos Dentalklinikken kan du få både høj faglighed og en rimelig pris på én gang. Vi sætter en ære i at gøre et grundigt stykke arbejde – professionelt og smertefrit – til en konkurrencedygtig pris.

Få det hvide smil, du altid har drømt om. En tandblegning kan fjerne års misfarvninger fra rygning, kaffe eller rødvin og give dine tænder den oprindelige naturlige hvide farve, vi fødes med. Hos tandlægen får du den rigtige og professionelle behandling der passer til netop dine tænder.

Vi kan lave alle former for behandlinger. Se mere under tandbehandlinger.

Få et overslag
Dentalklinikken udfører professionelle behandlinger til fornuftige priser. Du kan altid få et overslag eller et tilbud på din behandling. Hos os er det ikke tabu, at tale om prisen. Vi har forståelse for, at det selvfølgelig er relevant at tale om en pris på en tandbehandling. Og det er naturligvis uforpligtende at få vores bud.

Dentalklinikken København

Tandlæge København K

Opdateret d. af