Tandlæge København K

Tandlæge København K

Velkommen til Dentalklinikken Indre By

Du er altid velkommen i vores moderne klinik, der ligger i skønne omgivelser i Havnegade ved Nyhavn.

Hos os er du i trygge hænder

Vores tandklinik i København K drives af et fremragende team, der er sammensat af dygtige, rutinerede og erfarne tandlæger og personale. Alle på holdet besidder gode faglige og menneskelige færdigheder, og vi udfører tandpleje af meget høj kvalitet.

I vores hyggelige nænsomt renoverede lokaler med udsigt over Københavns kanaler tager vores dedikerede tandlægeteam godt imod patienter i både hverdag og weekend.

Vi lægger vægt på at give alle vores patienter en grundig og personlig behandling. Dit tandlægebesøg skal altid være en tryg og god oplevelse.

Grundighed, kvalitet og tandlægefaglighed er vores grundlag. Vi benytter det nyeste udstyr, og flere af vores tandlæger har særlig erfaring med at håndtere tandlægeskræk og at sikre en rolig og smertefri behandling.

Tandlæge København K
Dentalklinikken i København K

Her behøver du kun én tandlæge

I Havnegade møder du et erfarent og rutineret tandlægeteam.

Hos os behøver du kun en tandlæge, uanset om du har behov for en fast tandlæge til de regelmæssige eftersyn eller har brug for større kirurgiske behandlinger, behandling for parodontose eller overvejer at få implantater i stedet for protese.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker en kosmetisk behandling, fx tandblegning eller tandretning med usynlige skinner.

Vores personale har desuden stor erfaring med akut behandling af tandsmerter ved tandpine, betændelse i en tand eller en knækket tand.

Du kan læse mere om de forskellige behandlinger her

Hvis uheldet er ude

I akutvagten afhjælper vi tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med akut behov for tandlægehjælp.

Akut tandlæge København

Lange åbningstider og tandlægevagt i weekenden

Klinikken ligger i stuen med adgang via få trappetrin eller slidske.

Vi har 4 klinikrum og et hyggeligt lille venteværelse, hvor du kan få lidt at drikke og nye magasiner at læse i, mens du venter. Vores klinikrum er lyse og behagelige, med udsigt til Københavns smukke kanaler.

Vi har lange åbningstider og som noget helt særligt har vi tandlægevagt i weekender og helligdage. Hvis du har brug for tandlægevagten, skal du altid ringe til os i forvejen på telefon 70 22 35 30 .

Klinikken ligger 5 minutters gang fra Kongens Nytorv, hvor du finder bus og metro. Kommer du i bil, skal du være opmærksom på, at det kan være svært at finde gadeparkering i indre by. Vi henviser til parkeringshuse i lokalområdet.

Tidsbestilling

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik. Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Online Booking

Du kan også bestille tid ved at ringe til: +45 33 36 35 30 – eller ved at udfylde formularen, som du finder her .

Personale København

Dentalklinikken København

Peter Hald
Peter Hald
14:12 15 Oct 21
Super kompetente og høflige medarbejdere.
Se alle anmeldelser
js_loader
Dentalklinikken
4.3
drevet af Facebook
Karina Halvorsen
Karina Halvorsen
2021-10-08T11:23:31+0000
omsorgsfuld personale, meget professionelle. virkelig dygtige og omhyggelige med deres arbejde. dejligt at de følger op... og spørger ind til en. Jeg vil klart anbefale dentalklinikken. Mvh Karina.læs mere

Tandlæge København K

Opdateret d. af