Tandlæge København K

Dentalklinikken Havnegade

Tandlæge København K

 

Tandlæge i København

Dentalklinikken i København K har åbent for almindelig tandbehandling og eftersyn.

Læs mere om tandlægebesøg og coronavirus her.

 

Velkommen til vores moderne klinik, som ligger i skønne omgivelser i Havnegade nær Nyhavn.

Høj kvalitet og tandlægefaglighed står øverst på dagsordenen. Vi benytter det nyeste udstyr, og vi har god erfaring med at håndtere tandlægeskræk og sikre en rolig og smertefri behandling. Hos os er du i trygge hænder!

Vi lægger også vægt på personlig behandling – dit tandlægebesøg skal altid være en rar oplevelse. Endvidere er vores tandlægepriser blandt de billigste i landet.

Vi tager os tid til nye patienter og glæder os til at pleje dine tænder.

Faciliteter

Klinikken ligger i stuen med adgang via få trappetrin eller slidske. Vi har 4 klinikrum og et hyggeligt lille venteværelse, hvor du kan få lidt at drikke og nye magasiner at læse i, mens du venter.
Vi har lange åbningstider og som noget helt særligt har vi tandlægevagt alle weekender og helligdage.

 • Klinikker_box_small
 • Studierabat

  Alle tandlæger ved, hvor vigtigt og betydningsfuldt det er, at have en god mundhygiejne hele livet. Vi oplever desværre en del unge patienter, der ikke går regelmæssigt til tandlægen, efter de er stoppet hos skoletandlægen.

  Det gode råd, som også er langt det billigste, er at gå regelmæssigt til tandlæge. På den måde får du den rigtige vejledning, og kan tage småting i opløbet.

  Derfor får studerende 20% studierabat på alle behandlinger, der ikke er sygesikringsberettigede hos Dentalklinikken i København.

  Studierabat ⇒

   

  Finansiering

  Lån til tandlæge. Betal din tandlægeregning i mindre rater. 100% gebyr- og rentefrit!

  Hvis du foretrækker at dele din betaling til tandlægen op i mindre rater frem for at betale hele beløbet på én gang, har vi et godt tilbud til dig.

  Hos Dentalklinikken kan du nemlig betale din tandlægeregning med et rente- og gebyrfrit lån med 0,- kr. i udbetaling.

  Finansiering ⇒

   

  Ny patient

  Det er let at skifte til ny tandlæge i København.

  Hvis du lige er flyttet til kbh, eller hvis du blot er på udkig efter en ny tandlæge i København, er det nemt og gratis at skifte tandlæge. Vi skal blot bede om din accept og tilladelse til, at vi må indhente din journal fra din tidligere tandlæge. Så tager vi os af resten.

  Bestil tid ⇒

   

  Dentalklinikken Information

  Information

  +45 3336 3530

  reception@dentalklinikken.dk

  Hvor?

  Dentalklinikken Kbh
  Havnegade 51
  1058 København K

  Åbningstider

  Mandag


  Tirsdag


  Onsdag


  Torsdag


  Fredag


  Tandlægevagten København

  Tandlægevagt
  telefon åbner kl. 9

  Lørdag


  Søndag  Billig tandlæge i København K lige ved Nyhavn

  Dentalklinikken vil gerne være din foretrukne tandlæge i København. Med vores moderne tandklinik i Købehavn K, som ligger i skønne omgivelser i Havnegade i Nyhavn, og med stort fokus på den personlige kontakt, har vi lagt fundamentet for, at vi kan sikre dig en nærværende, rolig og smertefri behandling.

  Garanti, tandlægefaglighed, høj kvalitet og lave priser står øverst på dagsordenen. Vi benytter det nyeste udstyr på markedet, og alle tandlæger og klinikassistenter er uddannet i Danmark. På klinikken har vi lang erfaring med at håndtere tandlægeskræk, og vi sætter gerne ekstra tid af til at behandle personer med tandlægeskræk.

  Vi lægger endvidere stor vægt på den personlige behandling, for vi ved, at det at gå til tandlæge i høj grad handler om tillid.

  Vi møder altid nye og tilbagevendende patienter med et smil, og hvis du sidder inde med spørgsmål af nogen art, er du mere end velkommen til at ringe os op.

  PS: Forresten er vores tandlægepriser blandt de billigste i landet.


  Bedste tandlæge i København

  Vores tandklinik i København K består af et fremragende team, der er sammensat af dygtige og erfarne tandlæger og rutineret personale. Alle på holdet besidder gode faglige og menneskelige færdigheder, og vi udfører tandpleje af meget høj kvalitet.

  Vi er meget opmærksomme på, at vores vision om at sætte patienten først bliver efterlevet. Vi vil gerne være så gennemsigtige som muligt. Vi forklarer gerne grundigt, og gerne en ekstra gang, hvad vi gør, og hvad vi har tænkt os at gøre med din behandling fremadrettet. Således opstår der ikke misforståelser og kedelige overraskelser.

  Professionalisme, gensidig respekt og godt samarbejde er kerneværdier hos Dentalklinikken. Disse værdier afspejler sig tydeligt, når de bliver omsat til gode resultater blandt de mange tilbagevendende og tilfredse patienter hos vores tandlæger i København.

  Godt samarbejde er vigtigt, da vi er en multi-specialiseret tandklinik, der tilbyder alle former for dentale behandlinger. Alt fra rutinemæssige tandrensninger til operationer med tandimplantater eller fra tandblegning til avanceret kosmetisk tandpleje, kræver overblik og det helt rette miljø, så vores patienter kan få en koordineret, målrettet og dygtig behandling.

  Vi håber, at Dentalklinikken vil være dit 1. valg, næste du skal til tandlægen. Vi glæder os til at vise dig, hvorfor vi synes, at vi er blandt de absolut bedste tandlæger i København.

  33 36 35 30

  Bestil tid

  Derfor Dentalklinikken

  Vi har spurgt vores patienter om hvilke kriterier der har betydning for, ​​at de betragter Dentalklinikken som den bedste tandlæge i København for dem:

  • Smertefri behandling
  • Erfarne tandlæger
  • Fleksible betalingsmuligheder
  • Smukt smil design
  • Ét sted til alle dine tandbehov
  • Praktisk planlægning
  • Bekvem beliggenhed ➡ Nyhavn i Københavns centrum
  • Topmoderne tandlægeudstyr

  Opdateret d. af
  Dentalklinikken Dentalklinikken
  ×
  Menu