Akut tandlæge Hedehusene

Akut tandbehandling i Hedehusene uden gebyr eller tillæg

70 22 35 30

  • Hurtig hjælp
  • Fast tid – ingen kø
  • Nul gebyr/tillæg

I akutvagten afhjælper vi tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med akut behov for tandlægehjælp.

Dentalklinikken akut tandlægevagt

Akut tandlæge i Hedehusene

Akut tandlæge i Hedehusene

Ring: 70 22 35 30 – og få direkte kontakt til en akut tandlæge i Hedehusene!

Vagttandlægen på vores tandklinik i Hedehusene tilbyder akut tandpleje til overkommelige og konkurrencedygtige priser. Ring til os nu for at bestille tid og få en aftale med det samme. Bestil tid på 70 22 35 30.

I akutvagten afhjælper vi bl.a. tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med akut behov for tandlægehjælp.

 

Inden du møder op

Ring altid i forvejen og aftal din tid. For at undgå lange ventetider og forsinkelser, er det nødvendigt at bestille tid, inden du møder op på klinikken.

Vær opmærksom på, at du skal betale for din behandling, inden du forlader klinikken. Du kan betale med kontanter, betalingskort og MobilePay. Vi tager ikke ekstra tillæg for akut behandling i Hedehusene. Husk også at medbringe dit sygesikringskort/sundhedskort.

 

Ring i forvejen og bestil tid på 70 22 35 30

  • Ingen weekendtillæg
  • Fast tid – ingen lange ventetider
  • Gratis parkering
  • Husk sygesikringskort

Gode råd om akutte tandskader og smerter

 

Når det gør ondt

Tandsmerter kan være utroligt pinefulde. Du kan forsøge at tage toppen af smerterne med almindelige smertestillende håndkøbsmedicin. Tag 2 stk. paracetamol 500 mg sammen med 3 stk. ibuprofen 200 mg. max 3 gange dagligt.

 

Når du har knækket en tand

Behandlingen afhænger af, hvor meget der er knækket af.

Mindre brud kan ofte behandles ved at slibe tanden til. Går bruddet gennem emaljen, er det muligt lime det knækkede tandstykke på igen. Her er det vigtigt, at du kommer til tandlægen hurtigt. Tanden må ikke tørre ud, og derfor skal du enten holde tanden i kinden eller opbevare den i et glas vand.

Når det ikke er muligt at finde brudstykket af tanden, kan man bygge den beskadigede tand op med plast. Den akutte behandling vil oftest bestå af en midlertidig tildækning med plast.

Hvis bruddet er så dybt, at nerven er blevet blottet, vil vi som nødbehandling benytte et rodbehandlingsmateriale, som lukker hullet ind til nerven. Efterfølgende vil tanden blive bygget op igen med plast. Nogle gange kan det være nødvendigt at få lavet en facade eller en krone.

 

Når du har slået en tand ud

Har du slået en tand ud, kan den i nogle tilfælde sættes på plads med lim, indtil den er helet og har vokset sig fast i kæben igen. Inden du sætter tanden på plads, skal den skylles grundigt i rindende koldt vand. Undgå at røre ved tandroden, og hold fast om tandens krone i stedet for. Sæt tanden på plads så hurtigt som muligt og bliv altid undersøgt af en tandlæge umiddelbart efter ulykken.

 

Tandlægevagten Hedehusene

Akut tandlæge Hedehusene

Opdateret d. af