Tandlæge Nørrebro

Tandlæge Nørrebro

Velkommen til Dentalklinikken på Nørrebrogade

Vores tandklinik ligger midt i Nørrebros spændende butiksliv. Tæt på Nørrebros Runddel og med gode muligheder for offentlig transport.

Din tandlæge på Nørrebro

Dentalklinikken på Nørrebrogade har fokus på tandpleje af høj kvalitet, som vi tilbyder med brug af de bedste materialer og det nyeste udstyr på markedet. Vi lægger stor vægt på den personlige og omsorgsfulde behandling, da det er vigtigt for os, at du er i trygge hænder, og at du føler dig godt tilpas – det skal være en rar oplevelse, at gå til tandlægen!

Du er i trygge hænder hos vores personale på Nørrebro
Dine tænder er i trygge hænder

Hvis uheldet er ude

I akutvagten afhjælper vi tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med akut behov for tandlægehjælp.

Akut tandlæge Nørrebro

Hvis uheldet er ude, kan du altid få til akutbehandling på Nørrebro
Akutbehandling på Nørrebro

Tidsbestilling

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik. Vi gør altid vores bedste for, at du og dine tænder er i trygge hænder. Ved at trykke på knappen herunder bliver du viderestillet til vores online bookingsystem.

Du kan også bestille tid ved at ringe til: +45 35 85 66 55 – eller ved at udfylde formularen, som du finder her .

Online Booking

Personale

Dentalklinikken Nørrebro

Elisabeth Carlsen
Elisabeth Carlsen
08:06 12 Jun 22
Kom akut, første besøg. Virkelig positiv oplevelse:Top service. Dedikerede, imødekommende og venlige medarbejdere. Højt kompetenceniveau. Høj faglighed. Top hygiejne. Eneste minus: Opgangen er ikke for gangbesværede..
Se alle anmeldelser
js_loader

Tandlæge Nørrebro

Opdateret d. af