Vores mission er tænderne

De små. De manglende. De skæve. De skinnende. Og tandkødet, der støtter dem gennem hele livet.

Tyg videre…

Bestil tid

Om Dentalklinikken


Dentalklinikken blev grundlagt i 2001, og er et klinikfælleskab, der samarbejder om at give dig den bedst mulige tandbehandling.

Vi er dedikerede omkring vores faglighed, og behandler altid efter højeste standard. Vi sætter en ære i, at give dig en god oplevelse – lige fra du beslutter dig for at ringe eller skrive til os, og til du møder op på en af vores klinikker.

Det er vigtigt for os, at vi udstråler en venlig og professionel atmosfære, da vi ønsker at skabe en langvarig relation baseret på tillid, værdighed, høj fagligt niveau og god kundeservice.

Kort sagt: Vores vision er, at Dentalklinikken skal associeres med tandbehandlinger af høj kvalitet og professionalisme.

Hvorfor vælge Dentalklinikken?

Mere erfaring og høj kvalitet

Hvert år kommer mere end 15.000 mennesker forbi Dentalklinikken for at få plejet deres tænder. Vores højt specialiserede eksperter er dybt erfarne med behandling af sjældne og komplekse tilstande.

Godt begyndt er halvt fuldendt

En vellykket behandling starter med en nøjagtig diagnose, og vores team af specialiserede medarbejdere tager sig tid til dialog og spørgsmål. Vi lytter til dine behov og evaluerer din tilstand fra alle vinkler for at lave den allerbedste plan for dig.

Problemfri behandling

På vores tandklinikker koordineres ethvert aspekt af din behandling, og vores dedikerede personale arbejder sammen for at give nøjagtig den pleje, du har brug for. Hvad der kan tage måneder andetsteds kan ofte gøres på dage her.

Uovertruffen ekspertise

Dentalklinikkens rutinerede og dygtige tandlæger er blandt de bedste i Danmark. Vores mange tilbagevendende patienter og gode anmeldelser gør, at vi konsekvent rangerer blandt de bedste tandklinikker i landet.

Kampen mod huller er i dine hænder.

Det kaldes en tandbørste! Brug den mindst to gange om dagen med fluortandpasta og brug tandtråd mindst én gang om dagen.

God børstning og tandtråd er ærligt talt den bedste måde at holde de bakterier, der danner plak, fra at gnave huller i dine tænder.

Husk: vi finder altid en måde til at passe på dine tænder

Og enhver anden tand, vi kan hjælpe. Selvom du ikke har forsikring eller bunker af kontanter, hjælper vi dig med at få råd til den pleje, som du har brug for. Vi låner dig endda pengene, så du kan betale over tid.

Lav en aftale

Hvorfor se tandlægen hver sjette måned?

To gange om året er anbefalet som et minimum

Går der længere tid, risikerer du at udvikle tandkødsbetændelse, paradentose eller huller i tænderne.


Måske skal du besøge os oftere

Nogle udvikler tandsten og huller hurtigere end andre gør. Graviditet forårsager hormonelle ændringer, der kan forårsage tandkødssygdomme, og folk med en tilstand som fx diabetes har brug for hyppigere kontrol.


Vi tjekker ikke bare dine tænder!

Din tandplejer og tandlæge er også opmærksomme på dit overordnede helbred. Oral sundhed er tæt knyttet til din generelle velvære, og tandlæger er ofte det første sundhedspersonale, der opdager kræft og tumorer i mundhulen.


Spørg din tandlæge

Din tandlæge kan give dig gode råd til at passe på dine tænder. Vi oplever folk i alle aldersgrupper, der har brug for at få genopfrisket, hvordan man mest effektivt børster tænder eller bruger tandtråd.

Bestil tid Ring 7022 3530

Plastic nej tak
plastik-i-havet.dk
online-møder.dk
undgå-madspild.dk
grønne-investeringer.dk
Opdateret d. af