Akut tandlæge Amager

Akut tandlæge på Amagerbrogade

Akut tandbehandling på Amager uden gebyr eller tillæg

70 22 35 30

  • Hurtig hjælp
  • Fast tid – ingen kø
  • Nul gebyr/tillæg

I akutvagten afhjælper vi tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med akut behov for tandlægehjælp.

Dentalklinikken akut tandlægevagt

Akut tandlæge på Amager

Vi tilbyder akut tandpleje på vores tandklinik på Amagerbrogade til overkommelige og konkurrencedygtige priser. Ring til os nu for at bestille tid og få en aftale med det samme.

Vores mål er øjeblikkelig tandbehandling og smertelindring, så lid ikke i smerte, hjælpen er kun et opkald væk. Jo før du ringer, jo før kan du komme til.

 

Hvornår har jeg brug for akut behandling?

 

Ulykke:

Har du slået dine tænder helt eller delvist ud ved en ulykke skal du, hvis det kan lade sig gøre, opbevare de udslåede tænder i rent vand eller i munden. Det samme er gældende ved knækkede tænder, der giver voldsomme smerter. Søg straks tandlæge!

 

Akut tandpine:

Tandpine er den mest almindelige årsag til at opsøge akut tandbehandling, og tandpinen bør behandles hurtigst muligt. Tandpine forsvinder nemlig ikke af sig selv, men bliver kun værre uden behandling.

Tandpine kan skyldes, at du har fået en infektion i tandens nerve. Smerterne føles ofte dunkende eller pulserende og kan opstå lige pludselig – om natten, eller mens man sidder stille. Har du en voldsom tandpine, kan smertestillende som fx. panodil/pinex eller ipren/ibuprofen lindre smerterne. Søg straks akut tandlæge!

Vedvarende tandpine kan komme fra tandkødet imellem tænderne. Prøv at rense området med tandtråd, da der muligvis sidder noget fast mellem tænderne.

Ved længerevarende tandpine kan smertestillende afhjælpe symptomerne midlertidigt, men pillerne fjerner ikke årsagen, så bestil tid hurtigt, så tandlægen kan få kigget på dine tænder.

Ring: 70 22 35 30

Knækket tand:

Ved knækkede eller delvist skadede tænder, bør du henvende dig til akuttandlægen så hurtigt som muligt. Undgå at tygge med tanden og hold den ren med vand, tandbørste og/eller tandtråd. Hvis det er muligt, så gem tanden eller fligen, der er røget af, og tag den med til tandlægen.

 

Udslået, løse/skæve tænder:

Du må ikke selv prøve at sætte tanden på plads, det skal gøres af en tandlæge. Hvis det er muligt, skal du opbevare den udslåede tand i munden, da det forlænger tandens levetid. Søg tandlæge hurtigst muligt. Måske kan tandlægen sætte din naturlige tand på plads igen.

 

Brud på kæben:

Undgå at bevæge kæben. Opsøg skadestue/akutmodtagelse. Brug koldt omslag til at dæmpe smerten.

 

Bid i tunge eller læbe:

Brug en ren klud som kompres på området, pres stopper blødningen. Reducer hævelsen med et koldt omslag. Hvis blødningen ikke stopper, bør du opsøge tandlæge eller skadestue.

Ring: 70 22 35 30

Opdateret d. af