Ring 70 22 35 30 eller send en besked

 

Dit navn*

Din e-mail*

Fødselsdato (ddmmåå)

Telefon

Hvilken klinik ønsker du at blive tilknyttet?

 

Nuværende tandlæge

Jeg er indforstået med, at Dentalklinikken indhenter min journal?

JaNej

 

Eventuelle bemærkninger


Ny Patient

Det er nemt og gratis at skifte tandlæge. Når du besøger os, skal vi blot bruge din underskrift som accept på, at vi må indhente din journal fra din tidligere tandlæge. Så tager vi os af resten.

Ny patient hos Dentalklinikken

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal skifte tandlæge?

Du skal først og fremmest have tillid til din tandlæge. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og i gode hænder. Vores teams består af rutinerede tandlæger og personale, og du kan derfor være sikker på altid at møde topprofessionelle mennesker i klinikkerne.

Dentalklinikken er en familietandlæge med mange faste patienter, som værdsætter den rare og imødekommende atmosfære på klinikkerne. Vi har indrettet klinikkerne i lyse, behagelige omgivelser, og vores udstyr og materialer er naturligvis af bedste kvalitet.

 

Priser

Der kan være stor forskel på priserne på de behandlinger, der ikke er fastsat af sygesikringen. Vær opmærksom på, at der kan være mange penge at spare på den samme type behandling hos forskellige tandlæger. Vi har valgt at have faste, konkurrencedygtige priser på mange af vores behandlinger. Læs mere om vores priser her.

 

Flytning

Vil du skifte tandlæge i forbindelse med flytning, kan vi sørge vi for at indkalde dig, når det er tid til det regelmæssige eftersyn af dine tænder. Vi indhenter også din journal fra den tidligere tandlæge.

Er du fast patient hos os, skal du huske at give os besked, hvis du flytter adresse. Så har vi dine kontaktinformationer, når vi skal indkalde dig til det regelmæssige eftersyn.

Opdateret d. af
Dentalklinikken Dentalklinikken
×
Menu