Ny Patient

Det er let og gratis at vælge ny tandlæge

Start med at bestille en tid ved at kontakte os på telefon: 70 22 35 30, eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg foretrækker at blive kontaktet på:

(valgfrit)

Ny patient hos Dentalklinikken
Velkommen til Dentalklinikken!

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal skifte tandlæge?

Du skal først og fremmest have tillid til din tandlæge. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og i gode hænder. Vores teams består af rutinerede tandlæger og personale, og du kan derfor være sikker på altid at møde topprofessionelle mennesker i klinikkerne.

Dentalklinikken er en familietandlæge med mange faste patienter, som værdsætter den rare og imødekommende atmosfære på klinikkerne. Vi har indrettet klinikkerne i lyse, behagelige omgivelser, og vores udstyr og materialer er naturligvis af bedste kvalitet.

 

Priser

Der kan være stor forskel på priserne på de behandlinger, der ikke er fastsat af sygesikringen. Vær opmærksom på, at der kan være mange penge at spare på den samme type behandling hos forskellige tandlæger. Vi har valgt at have faste, konkurrencedygtige priser på mange af vores behandlinger. Læs mere om vores priser her.

 

Flytning

Vil du skifte tandlæge i forbindelse med flytning, kan vi sørge vi for at indkalde dig, når det er tid til det regelmæssige eftersyn af dine tænder. Vi indhenter også din journal fra den tidligere tandlæge.

Er du fast patient hos os, skal du huske at give os besked, hvis du flytter adresse. Så har vi dine kontaktinformationer, når vi skal indkalde dig til det regelmæssige eftersyn.

Tilmeld dig nu!

Ny patient

Opdateret d. af