Tandlæge Jægerspris

Tandlæge Jægerspris

Dentalklinikken i Jægerspris

Tandlæge Jægerspris

Dentalklinikken i Jægerspris

Tandlæge Jægerspris

Dentalklinikken i Jægerspris

Din lokale tandlæge i Jægerspris

Har du brug for en pålidelig tandlæge, som du kan stole på? Så er Dentalklinikken i Jægerspris det rette sted for dig! Vi er et erfarent team af tandlæger, der har specialiseret sig i en bred vifte af tandbehandlinger.

Vi ved, at mange er nervøse eller bange for at gå til tandlægen. Derfor tager vi altid hensyn til vores patienters komfort og trivsel. Vi bruger de mest avancerede teknologier og de nyeste teknikker for at sikre dig en smertefri og behagelig oplevelse hos tandlægen.

Din tandlæge i Jægerspris

På tandklinikken i Jægerspris udfører vi alle former for tandbehandling. Vi er eksperter i tandlægeskræk og alt lige fra enkle eftersyn til specialiseret tandkirurgi.

Dine tandlæger i Jægerspris

Vores moderne tandklinik på Parkvej i Jægerspris (Frederikssund Kommune) er en del af Jægerspris Lægecenter. Her udfører vi alle former for tandbehandling, og vi tager os kærligt af tandlægeskræk.

Uanset om du har brug for en rutineundersøgelse, tandrensning, eller mere avancerede behandlinger som implantater, tandkroner eller tandblegning, er vi her for at hjælpe dig. Vi sætter en ære i at lytte til vores patienter og tilbyder altid personlige behandlingsplaner tilpasset dine unikke ønsker og behov.

Vores indgangsparti er helt uden trapper, hvilket gør klinikken let tilgængelig for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Lån rentefrit og uden gebyrer

Det bør aldrig være en overvejelse, om du skal gå til tandlægen. Det gælder både det almindelige tandlægetjek, hvis du pludseligt får tandpine, eller hvis større indgreb er nødvendige. Venter du, kan problemet vokse sig større.

Hos Dentalklinikken kan du dele tandlægeregningen op i mindre bidder, som du betaler hver måned. Det gælder både for planlagte behandlinger og akutte skader. Du behøver med andre ord ikke at være nervøs for det økonomiske aspekt for at gå til tandlægen, når du har problemer med tænderne.

Bid tandlægeregningen over

Du kan låne op til 40.000,-

0,- Udbetaling

0,- Renter

0,- Gebyr

Ansøg nu og få svar inden for 15 minutter.

Lån til Tandlæge – klik her!

Du kan få gratis forundersøgelse til implantater

Hvis du overvejer om tandimplantater er noget for dig, kan du få en gratis forundersøgelse hos os.

Implantat

Gratis Forundersøgelse

Bestil en gratis uforpligtende forundersøgelse til implantater.

Til undersøgelsen vurderer vi, hvilken løsning der vil passe godt til dig og fortæller dig om behandlingen og forløbet.

Forundersøgelsen er inkl. alle nødvendige røntgenbilleder og et prisoverslag på behandlingen.

Der er mulighed for rentefri finansiering og tilskud fra “danmark”.

Ring til os på telefon: 47 53 20 02 for at bestille tid.

Du er i trygge hænder

Vi går meget op i at sikre en tryg og behagelig oplevelse hos tandlægen. Mange års erfaring med tandlægeskræk gør, at vi hjælpe dig gennem tandbehandlingen i dit tempo. Vi fortæller altid løbende i behandlingen, hvad vi laver, og der er altid tid til at besvare dine spørgsmål.

Du er i trygge hænder hos vores personale i Jægerspris

Du er i trygge hænder

Patienten er altid i fokus hos tandlægerne i Jægerspris

Patienten er i fokus

Du er i fokus

Vi ved godt, at alle patienter er forskellige, og at de skal behandles efter individuelle behov og tænder. Derfor udføres vores tandbehandlinger altid i tæt samarbejde og dialog med patienten. Vi sørger for, at du ved hvilken behandling, der skal foretages, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke forventninger der er til resultatet.

Vi har mange års erfaring og vi ved, at et godt samarbejde mellem patient og tandlæge giver de bedste resultater.

Husk det regelmæssige tandtjek!

Det bedste du kan gøre for dine tænder er at tage forbi tandlægen 1-2 gange om året.

Mange tandproblemer kommer snigende, og har få eller ingen symptomer. Ved eftersynet kan tandlægen opdage problemet i tide.

Bestil tid 4753 2002
Husk at overholde dine eftersyn hos tandlægen

Husk at få tjekket tænderne regelmæssigt!

Hvis uheldet er ude, kan du altid få en tid til akutbehandling i Jægerspris

Akutbehandling i Jægerspris

Hvis uheldet er ude

I akutvagten afhjælper vi tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med akut behov for tandlægehjælp.

Akut Tandlæge

Kontakt os hurtigst muligt, så prøver vi at finde en tid til dig allerede i dag!

Bestil tid

Online Booking

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik.
Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Book tid online

Ring til os

Du er velkommen til at ringe til os og bestille tid til tandlægen.
Vi hjælper og vejleder dig, hvis du har spørgsmål eller ændringer.

47 53 20 02

Du kan også bestille tid ved at udfylde kontaktformularen, som du finder her:

Udfyld formular

Behandlinger

Få behandlet en knækket tand i Jægerspris til en fornuftig pris. Vi udfører også mange faste eftersyn og laver små behandlinger som f.eks. fyldninger. Dertil kommer lidt større behandlinger som rodbehandlinger, kroner og implantater.

Endelig tilbyder vi en række mere kosmetisk orienterede behandlinger, som f.eks. “usynlig tandretning” med klare skinner og tandblegninger.

Vi kan sådan set lave alle former for tandbehandling og vi tager os kærligt af tandlægeskræk.

Vi ved at mange patienter er nervøse og har frygt for tandlægebesøg. Vi har stor erfaring med at behandle nervøse patienter. Information om behandlingen, omhyggelig, forsigtig bedøvelse og smertefri behandling gør vores patienter trygge og afslappede. Det giver en god oplevelse.

Få et komplet tandsæt med en naturtro krone på din tand. En tandkrone er en investering, der holder i mange år, og det kan betale sig at få lavet kroner hos en erfaren og professionel tandlæge, som dem vi har hos Dentalklinikken. Vi tilbyder krone-behandling til meget rimelige priser.

Har du flækket tanden? Så tøv ikke med at få det ordnet, før det skaber flere problemer i munden. Hos Dentalklinikken har du altid mulighed for at bestille en tid til akut tandbehandling på vores klinikker.

Vi tilbyder plastfyldninger udført med det nyeste materiale, som giver et meget naturtro udseende. Vi benytter de mest opdaterede teknikker og værktøjer, og det sikrer dig en effektiv og professionel behandling. Vi lægger en effektiv lokalbedøvelse, for at sikre en smertefri behandling.

Parodontose er en kronisk sygdom i tandkødet. Den rammer en stor del af Danmarks befolkning. Paradentosen kan starte som let blødende tandkød. Ubehandlet kan den sprede sig dybere ned i tandkødet, hvilket kan give løse tænder og i nogle tilfælde medføre tandtab. Hos Dentalklinikken screener, forebygger og behandler vi parodontose skånsomt, så tandsygdommen fjernes eller standes mest muligt, med mindst mulig ubehag for dig som patient.

Slip for tandpine og eventuelt fremtidigt skævt tandsæt – få fjernet en eller flere visdomstænder, der ikke sidder godt hos Dentalklinikken. Vi har mange års erfaring inden for tandkirurgi og er opmærksomme på at gøre hele forløbet så kort og smertefrit som muligt.

En rodbehandling kan være besværlig, men hos Dentalklinikken kan du få både høj faglighed og en rimelig pris på én gang. Vi sætter en ære i at gøre et grundigt stykke arbejde – professionelt og smertefrit – til en konkurrencedygtig pris.

Få det hvide smil, du altid har drømt om. En tandblegning kan fjerne års misfarvninger fra rygning, kaffe eller rødvin og give dine tænder den oprindelige naturlige hvide farve, vi fødes med. Hos tandlægen får du den rigtige og professionelle behandling der passer til netop dine tænder.

Vi kan lave alle former for behandlinger. Se mere under tandbehandlinger.

Få et overslag
Dentalklinikken udfører professionelle behandlinger til fornuftige priser. Du kan altid få et overslag eller et tilbud på din behandling. Hos os er det ikke tabu, at tale om prisen. Vi har forståelse for, at det selvfølgelig er relevant at tale om en pris på en tandbehandling. Og det er naturligvis uforpligtende at få vores bud.

Dentalklinikken Jægerspris

lea toron baillie
lea toron baillie
09:35 24 May 19
Jeg har kun haft virkelige positive oplevelser på klinikken. Min oplevelse er, at personalet er kompetent, og det føles trygt og rart at være til tandlæge på klinikken. De er gode til at forklare, hvad der sker under behandlingen, og man føler at de valg, der kan være ang. ens tænder bliver fremlagt sagligt, og uden at man bliver presset til en beslutning.
Se alle anmeldelser
js_loader

Tandlæge Jægerspris

Opdateret d. af