Akut tandlæge Odense

Akut tandbehandling på Fyn med stor erfaring i akut behandling af tandpine og tandskader centralt i Odense.

70 22 35 30

  • Hurtig hjælp
  • Fast tid – ingen kø
  • Nul gebyr/tillæg

Vagttandlægen i Odense holder åbent alle hverdage i åbningstiden, for patienter med behov for hjælp og smertelindring ved akut tandpine.

Dentalklinikken akut tandlægevagt
Akut tandlægevagt i Odense

Ring: 70 22 35 30 – og få direkte kontakt til en akut tandlæge i Odense C!

OBS: Dentalklinikken er en privat tandklinik, og hører derfor ikke under Regionernes tilbud om akut tandlægehjælp.

Akut tandlæge

+45 7022 3530

Odense :

Kongensgade 72

5000 Odense C

København:

Havnegade 51

1058 København K

Hillerød :

Slotsarkaderne 300

3400 Hillerød

Åbningstider:

Hverdage i åbningstiden

Akut tandbehandling centralt i Odense

Med vores centrale beliggenhed i Odense tæt på parkering og banegård er vi det oplagte valg for patienter fra hele Fyn. Vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe dig. Lad ikke smerter eller ubehag ødelægge din fridag!

 

Før du møder op

Vær opmærksom på, at dette kun gælder ved forudgående telefonisk kontakt. – Husk sygesikringsbevis – Husk kontanter eller betalingskort.

 

Fast tid

Hos mange vagttandlæger behandles patienter i den rækkefølge, de er ankommet til klinikken, og man risikerer at skulle sidde og vente i timevis på at komme til. Hos os får du en fast behandlingstid, og den kan du regne med!

Da det varierer meget fra dag til dag, hvor mange patienter der har brug for akut behandling hos tandlægen, kan programmet dog skride, og i enkelte tilfælde kan der derfor forekomme mindre forsinkelser.

– Jo hurtigere vi får besked om at du ønsker en akut tid, jo bedre.

 

Akut tandlæge for børn

Vi har stor erfaring med behandling af børn hos Dentalklinikkens nødberedskab. Det er vigtigt, at barnet er roligt og føler sig trygt, da det ellers er næsten umuligt, at behandle og hjælpe barnet. Børn kan ikke på samme måde som voksne, overvinde eller undertrykke angst. Derfor tager vi os ekstra god tid til børn og bruger forældrene i det omfang, det er nødvendigt for at skabe en god ramme for barnet og forældrene. Vi sætter fokus på barnets tryghed og lægger vægt på omsorgsfuld behandling gennem hele forløbet.

Alle priser og tillæg for behandling er dikteret af overenskomsten mellem Tandlægeforeningen og Regionerne. Der er ingen afregning mellem tandlæge og forældre til børn mellem 0-18 år, der behandles hos Dentalklinikken.

 

Din tryghed & garanti

Vi har mange års erfaring med, at hjælpe folk med akutte tandproblemer. Vi er et hold af erfarne tandlæger og assistenter, der har set det hele og løst det hele. At behandle folk med akutte tandproblemer, adskiller sig markant fra dagligdagen på en klinik. Derfor er det nødvendigt, at have tandlæger med erfaring med disse problemer og stor forståelse for patientens situation og smerter.

 

Ring: 70 22 35 30

 

Vi har åbent

 

Hverdage i åbningstiden

Akut tandlæge Odense

Opdateret d. af