Tandbehandling

I gode hænder

Hos Dentalklinikken kan du få alle typer behandlinger i moderne faciliteter og trygge rammer til faste lave priser. Vi har udelukkende danske tandlæger ansat, og vi har gennem et stort kollegialt fællesskab mulighed for at tilbyde ekspertise inden for flere specialområder.

 

Den bedste behandling får du ikke af os

Behandlingen starter hos dig. Plej dine tænder og pas godt på dem – du skal have dem resten af livet. Grundig og regelmæssig mundhygiejne er sammen med dine halvårlige tandlægeeftersyn, det bedste du kan gøre for dine tænder.

 

Vi er klar til at hjælpe

Skulle uheldet være ude, og du får brug for tandlægehjælp, har vi et hold af erfarne og veluddannede tandlæger, der står klar til at behandle dit tandproblem på sikker vis. Du er i gode hænder hos os i hele dit behandlingsforløb.

 

Lider du af tandlægeskræk?

Det er helt normalt at have angst. På nuværende tidspunkt er det op mod 40% af befolkningen, der lider af en eller anden form for tandlægeskræk. Man kan komme ind i en ond cirkel på trods af, at man godt ved, at et tandlægebesøg er den bedste løsning på ens problem. Vi er vant til at håndtere disse tilfælde, og vi kan hjælpe dig videre.

Læs her hvordan vi hjælper dig ind i en god cirkel!


Opdateret d. af
Dentalklinikken Dentalklinikken
×
Menu