Tandlæge Hedehusene

Tandlæge Hedehusene

Velkommen til Dentalklinikken i Hovedgaden

I over 55 år har der været tandlægeklinik på vores adresse i Hedehusene

Vi har en god relation til vores mange faste patienter, og vi går op i at lære vores patienter og deres tænder godt at kende, så vi kan give den bedst mulige individuelle behandling og rådgivning.

En tryg og omsorgsfuld familietandlæge

I over 55 år har der været drevet tandlægeklinik på vores adresse i Hedehusene.

I dag hedder vi Dentalklinikken, og vores dygtige og omsorgsfulde tandlæge Mohamad har de seneste 15 år været med til at gøre klinikken kendt i lokalområdet som en tryg, samvittighedsfuld og kvalificeret familietandlæge.

Vi har en god relation til vores mange faste patienter, og vi går op i at lære vores patienter og deres tænder godt at kende, så vi kan give den bedst mulige individuelle behandling og rådgivning.

Du er i trygge hænder hos vores personale i Hedehusene
Du er i trygge hænder

 

Vores team

Vores team består af tandlægerne Mohamad, Filiz og Nadia, vores tandplejer Tina samt vores dygtige klinikassistenter Camilla og Rukiyye

Vi er et erfarent team, som kan hjælpe med alt fra de regelmæssige eftersyn med tandrensning, fyldning, behandling af paradentose, tandretning med usynlige bøjler til større restaureringer med bro, implantater og protese.

 

Inhouse dentallab

Hos Dentalklinikken Hedehusene har vi vores eget dentallaboratorium i bygningen. Her laver vores dygtige laboratorietandtekniker kroner, broer og anden protetik.

På klinikken bruger vi desuden intraoral scanner. I stedet for gammeldags aftryk til fx en krone, bidskinne eller bro laver vi et digitalt aftryk, som sendes direkte til vores tandtekniker. Det giver meget præcise aftryk og en langt mere behagelig oplevelse for patienten.

 

Er du vores nye patient?

Er det dit første besøg i klinikken, sætter vi ekstra god tid af til dig. Vi tilbyder altid at lave et økonomisk overslag på den behandling, du har brug for.

Nadia er tandlæge i Hedehusene

 

Det er nemt at skifte tandlæge

Når du møder til din første tid hos os, skal du blot give os tilladelse til at indhente din journal hos din tidligere tandlæge. Så ordner vi papirarbejdet.

 

Tandlægeskræk? Vi tager os tid til dig!

Mange mennesker lider af tandlægeskræk . Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du ikke er tryg ved at gå til tandlægen. Fortæl os, hvordan du har det – så sætter vi god tid af til dig og taler dit behandlingsforløb grundigt igennem.

Der findes forskellige muligheder for smertedækning. Afstressende øvelser eller beroligende medicin kan også være en løsning. Kontakt os, så vi kan tale os frem til et forløb, der passer godt til dig.

 

Hvis uheldet er ude

I akutvagten afhjælper vi tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med akut behov for tandlægehjælp.

Akut tandlæge Hedehusene

Hvis uheldet er ude, kan du altid få til akutbehandling i Hedehusene
Akutbehandling i Hedehusene

Tidsbestilling

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik. Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Fortsæt til Online Booking

Du kan også bestille tid ved at ringe til: +45 46 56 09 46 – eller ved at udfylde formularen, som du finder her .

Tandlæge Hedehusene

Dentalklinikken Hedehusene

Tandlæge Hedehusene

Opdateret d. af