Tandbro

En tandbro erstatter manglende tænder

Få et flot naturligt smil med en tandbro, som holder i mange år.

En bro benyttes typisk ved manglende tænder i tandrækken, hvor man kan udnytte de tilbageværende tænder som bropiller til at bære den tand, eller de tænder, der mangler.

Tandbro
Tandbro

Hvad er en tandbro?

En tandbro bruges til at erstatte en eller flere manglende tænder. Broen fremstilles ligesom kroner af porcelæn, guld eller metalkeramik (mk), men sættes fast på de eksisterende tænder, der fungerer som bropiller for de nye tænder. Når broen er sat fast, ligner den dine naturlige tænder.

De eksisterende tænder skal være sunde og stærke for at de kan bære broen. Hvis ikke de er stærke nok, kan implantater være en mulighed.

 

Hvordan monteres broen?

Hos tandlægen bliver dine tænder gjort klar til at få påsat broen. For at skabe plads til de nye kunstige tænder, sliber og former tandlægen de tænder, som broen skal sættes fast på. Tandlægen vil også lave et aftryk af dine tænder. Aftrykket sendes til tandteknikeren, som vil fremstille broen ud fra aftrykket. Mens broen fremstilles på laboratoriet, får du isat en midlertidig bro.

Når du kommer tilbage til klinikken, sættes din nye bro fast. Tandlægen justerer den, så den passer til din mund. Når broen passer perfekt, cementeres den fast.

 

Hvilke smerter og bivirkninger kan du forvente?

Når tandlægen sliber tænderne til, vi du normalt være lokalbedøvet. Som regel vil du ikke mærke noget efterfølgende, men der kan være lidt ømhed og følsomhed i et par dage.

Når din nye bro er cementeret fast, kan der også være ekstra følsomhed i nogle dage, og tandkødet kan være ømt.

 

Pasning og pleje af din nye bro

Din nye bro skal på samme måde som naturlige tænder børstes omhyggeligt med flourtandpasta. Grundig daglig tandpleje og brug af tandstikker eller tandtråd specielt udviklet til broer vil sørge for at broen kan holde i 15 år eller mere.

Vores tandlæger kan hjælpe dig!

Dentalklinikken har i mange år behandlet patienter med brug af tandbroer. Både små tandbroer, fuldkæbebroer og implantat-understøttede broer. Vi gør det til konkurrencedygtige tandlægepriser, og vi vejleder dig hele vejen i forhold til behandlinger og priser.

  • Naturtro tænder
  • Mange års erfaring
  • Moderne teknik og udstyr
  • Faste lave priser

Bliv kontaktet

Bestil tid på en af vores klinikker eller lad os kontakte dig!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg foretrækker at blive kontaktet på:

Ekspertise: Få mere at vide om…

Pris for tandbro

Priseksempel:

Tandbro (Treleddet)

3-leddet tandbro

kr. 13.500,-

Se vores priser .

Tandbro

Opdateret d. af