Tandlæge Amager

Dentalklinikken Amagerbrogade

Vores moderne tandlægeklinik ligger centralt på Amager

Tæt på bus og offentlig transport, hvor der også er mulighed for parkering tæt på klinikken.

Tandlæge Amager
Dentalklinikken på Amager

Telefon

Ring til os eller bliv ringet op!

Tlf: (+45) 3297 2712

Hvis der er optaget på linjen, kan du blot trykke 1 på telefonen – så ringer vi dig op, når der er en ledig plads i køen.

Ring op

Åbent

  • Mandag: 10:00 – 17:00
  • Tirsdag: 08:00 – 16:00
  • Onsdag: 09:00 – 16:00
  • Torsdag: 08:00 – 18:00
  • Fredag: 09:00 – 15:00
Bestil tid

Adresse

Dentalklinikken Amager

Amagerbrogade 100

2300 København S

Send Email

Se kort

Din tandlæge på Amager

På Dentalklinikken Amager tilbydes tandlægebehandlinger som fx. flækket tand, hul i tanden, paradentose, tandkrone, visdomstænder, tandblegning samt rodbehandling. Ligeledes kan du og din familie få det almindelige kontrolbesøg, som sikrer sunde og vedligeholdte tænder.

Vi opererer altid med konkurrencedygtige priser med fokus på kvalitetsbevidst behandling af professionelle tandlæger.

 

I trygge hænder

Vi går meget op i at sikre en tryg og behagelig oplevelse hos tandlægen, og med mange års erfaring med tandlægeskræk, kan vi hjælpe dig gennem en tandbehandling i dit tempo.

 

Du er i fokus

Vi ved godt, at hver enkelt patient er forskellig, og skal behandles efter individuelle behov og tandproblemer. Derfor udføres tandbehandlingerne altid i tæt samarbejde og dialog med patienten for at sikre, at du ved hvilken behandling, der skal foretages, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke forventninger der er til resultatet.

Mange års erfaring vist os, at et godt samarbejde mellem tandlæge og patient giver de bedste resultater.

 

Velkommen

Vi ser frem til at møde dig på klinikken, hvor du hurtigt kan mærke, at vi imødekommer dine behov, og at vi ønsker at give dig en behagelig oplevelse hos Dentalklinikkens tandlæger på Amager.

Tidsbestilling

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik. Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Fortsæt til Online Booking

Du kan også bestille tid ved at ringe til: +45 32 97 27 12 – eller ved at udfylde formularen, som du finder her.

Behandlinger

Få behandlet en knækket tand på Amager til en fornuftig pris.

Tandlægeskræk
Mange patienter er nervøse og frygter tandlægebesøg. Hos os har vi stor erfaring med at behandle nervøse patienter. Information om behandlingen, omhyggelig og forsigtig bedøvelse, gør patienterne trygge og afslappede.

 

Flækket tand
Har du flækket tanden? Så tøv ikke med at få det ordnet, før det skaber flere problemer i munden. Dentalklinikken har fornuftige priser og professionelle behandlinger.

 

Hul i tanden
Vi tilbyder plastfyldninger udført med det nyeste materiale, som giver et meget naturtro udseende. Vi benytter de nyeste teknikker og værktøjer, som sikrer dig en effektiv og professionel behandling. For at sikre en smertefri behandling lægges en effektiv lokalbedøvelse.

 

Paradentose
Parodontose er en kronisk sygdom i tandkødet, som rammer en stor del af Danmarks befolkning. Den kan starte som let blødende tandkød, og ubehandlet sprede sig dybere ned i tandkødet, hvilket kan give løse tænder og i nogle tilfælde medføre tandtab. Hos os screenes, forebygges og behandles parodontose skånsomt, således at tandsygdommen fjernes eller standes mest muligt, med mindst mulig ubehag for patienten.

 

Tandkrone
Få et komplet tandsæt med en naturtro krone på din tand. En tandkrone er en investering, der holder år efter år, og det kan betale sig at få den lavet hos en erfaren og professionel tandlæge, som dem vi har hos Dentalklinikken

 

Visdomstænder
Slip for tandpine og eventuelt fremtidigt skævt tandsæt – få fjernet en eller flere visdomstænder hos Dentalklinikken. Vi har mange års erfaring inden for tandkirurgi og er opmærksomme på at gøre hele forløbet så kort og smertefrit som muligt.

 

Tandblegning
Få det hvide smil, du altid har drømt om. En tandblegning kan fjerne års misfarvninger fra rygning, kaffe eller rødvin og give dine tænder den oprindelige naturlige hvide farve, vi fødes med.

 

Rodbehandling
En rodbehandling kan være en besværlig affære – men hos Dentalklinikken kan du få både ekspertise og en fornuftig pris på een gang. Vi sætter en ære i at gøre et grundigt stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris.

Find vej

Tandlæge Amager
Dentalklinikken på Amager ligger på Amagerbrogade 100, 1. sal. th.

Tandlægeklinikken ligger centralt på Amager tæt på bus og offentlig transport, hvor der også er mulighed for parkering tæt på klinikken.

Patientudtalelser

Udtalelser og anbefalinger fra patienter, som vi har behandlet

Patient anbefaling 02
Dentalklinikken
4.3
drevet af Facebook
Karina Halvorsen
Karina Halvorsen
2021-10-08T11:23:31+0000
omsorgsfuld personale, meget professionelle. virkelig dygtige og omhyggelige med deres arbejde. dejligt at de følger op... og spørger ind til en. Jeg vil klart anbefale dentalklinikken. Mvh Karina.læs mere
Christina Angelina
Christina Angelina
2021-09-20T18:54:46+0000
Jeg kom til dentalklinikken i Ballerup med tandlægeskræk i den høje ende - i dag har jeg fået fikset hele min mund og... er endda sluppet HELT af med min tandlægeskræk - takket være det dygtige og søde personale.læs mere
Heidi Egholm
Heidi Egholm
2021-08-24T09:21:42+0000
IGEN må jeg anbefale denne tandklinik. Musik i radioen, altid smilende og SUPER dygtigt og kompetent personale. Hver og... én! Klinikken har åben lørdag, søndag og helligdage uden merbetaling. OG de kan håndtere tandlægeskræk (mig) og DET si’r alt. Tak❤️læs mere
Bo Steffensen
Bo Steffensen
2021-02-21T16:04:57+0000
Super proff og behagelig så absolut anbefalelsværdigt
Lisbeth Egtved Larsen
Lisbeth Egtved Larsen
2021-02-12T16:29:08+0000
1000 tak fordi, jeg fik lov at komme akut fredag eftermiddag. Sødt personale og god tandlæge 🙂
Linda Hemdorff
Linda Hemdorff
2020-11-03T15:37:09+0000
Dygtig tandlæge og klinik dame ligesådanvirkelig dygtige.Kan virkelig anbefales ⭐⭐⭐⭐⭐
Gerd Lagerquist
Gerd Lagerquist
2020-04-28T09:27:54+0000
Super sødt personale, og virkelige dygtige
Michlas Frederick Sander Brosé
Michlas Frederick Sander Brosé
2020-04-03T09:45:10+0000
Hurtig, ærlig og grundig behandling.
Anders Spile
Anders Spile
2020-03-30T13:05:08+0000
Fantastisk service, gode priser og meget professionelt personale! 5 stjerne herfra!
Næste anmeldelser
Patient anbefaling 03

Fremragende

Tandlæge Amager

Opdateret d. af