Tandlæge Amager


Din lokale tandklinik på Amagerbrogade

Velkommen til Dentalklinikken Amager

Vi er centralt placeret på Amager og tilbyder et bredt udvalg af tandbehandlinger, herunder akut tandlægehjælp, tandblegning, og meget mere. Vores erfarne tandlæger står klar til at hjælpe dig med at opnå et sundt og smukt smil.

Bestil tid 32 97 27 12

Tandlæge Amager
Tandlæge Amager
Tandlægerne på Amager
Vores tandlæger på Amager

Din tandlæge på Amager

På Dentalklinikken Amager tilbydes tandlægebehandlinger som fx. flækket tand, hul i tanden, paradentose, tandkrone, visdomstænder, tandblegning samt rodbehandling. Ligeledes kan du og din familie få det almindelige kontrolbesøg, som sikrer sunde og vedligeholdte tænder.

Vi opererer altid med konkurrencedygtige priser med fokus på kvalitetsbevidst behandling af professionelle tandlæger.

I trygge hænder

Vores tandlæger på Amager går meget op i at sikre en tryg og behagelig oplevelse hos tandlægen, og med mange års erfaring med tandlægeskræk, kan vi hjælpe dig gennem en tandbehandling i dit tempo.

 

Du er i fokus

Vi ved godt, at hver enkelt patient er forskellig, og skal behandles efter individuelle behov og tandproblemer. Derfor udføres tandbehandlingerne altid i tæt samarbejde og dialog med patienten for at sikre, at du ved hvilken behandling, der skal foretages, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke forventninger der er til resultatet.

Mange års erfaring vist os, at et godt samarbejde mellem tandlæge og patient giver de bedste resultater.

Du er i trygge hænder gennem hele dit behandlingsforløb
Vi vil gerne være din foretrukne tandlæge på Amager

 

Velkommen

Vi ser frem til at møde dig på klinikken, hvor du hurtigt kan mærke, at vi imødekommer dine behov, og at vi ønsker at give dig en behagelig oplevelse hos Dentalklinikkens tandlæger på Amager.

Lån rentefrit og uden gebyrer

Det bør aldrig være en overvejelse, om du skal gå til tandlægen. Det gælder både det almindelige tandlægetjek, hvis du pludseligt får tandpine, eller hvis større indgreb er nødvendige.

Venter du, kan problemet vokse sig større!

Hos Dentalklinikken på Amager kan du dele tandlægeregningen op i mindre bidder, som du betaler hver måned. Det gælder både for planlagte behandlinger og akutte skader. Du behøver med andre ord ikke at være nervøs for det økonomiske aspekt for at gå til tandlægen, når du har problemer med tænderne.

Bid tandlægeregningen over

Du kan låne op til 40.000,-

0,- Udbetaling

0,- Renter

0,- Gebyr

Ansøg nu og få svar inden for 15 minutter.

Lån til tandlæge – Klik her!

Hvis uheldet er ude, kan du altid få en tid til akutbehandling på Amager
Akut tandbehandling hos vores tandlæge på Amager

Akut tandlæge på Amager – hjælp når uheldet er ude

I akutvagten på Amager afhjælper vi tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med akut behov for tandlægehjælp.

Akut tandlæge Amager

Team Amager

Vi er et velfungerende hold af rutinerede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der ønsker at give dig en tryg, nærværende og professionel service. Vi holder dig informeret under hele behandlingen, og der er altid tid til at svare på dine spørgsmål. Vi ønsker nemlig at være din foretrukne tandlæge på Amager.

Fadi - tandlæge og klinikchef. Dentalklinikken Amager
Fadi
Tandlæge og Klinikchef
Louise - tandlæge og souschef Amager
Louise
Tandlæge og souschef
Raman - tandlæge på Amager
Raman
Tandlæge
Nille - tandplejer på Amager
Nille
Tandplejer
Karina - ledende klinikassistent på Amager
Karina
Ledende Klinikassistent
Katarzyna - sterilassistent hos Dentalklinikken på Amager
Katarzyna
Sterilassistent
Tooba - klinikassistentelev hos Dentalklinikken på Amager
Tooba
Klinikassistent
Habiba - klinikassistentelev hos Dentalklinikken Amager
Habiba
Klinikassistentelev

Bestil tid

Online Booking

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik.
Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Book tid online

Ring til os

Du er velkommen til at ringe til os og bestille tid til tandlægen.
Vi hjælper og vejleder dig, hvis du har spørgsmål eller ændringer.

32 97 27 12

Du kan også bestille tid ved at udfylde kontaktformularen, som du finder her:

Udfyld formular

Behandlinger

Få behandlet en knækket tand hos vores tandlæger på Amager til en fornuftig pris. Vi udfører også mange faste eftersyn og laver små behandlinger som f.eks. fyldninger. Dertil kommer lidt større behandlinger som rodbehandlinger, kroner og implantater.

Endelig tilbyder vi en række mere kosmetisk orienterede behandlinger, som f.eks. “usynlig tandretning” med klare skinner og tandblegninger.

Vi kan sådan set lave alle former for tandbehandling og vi tager os kærligt af tandlægeskræk.

Vi ved at mange patienter er nervøse og har frygt for tandlægebesøg. Vi har stor erfaring med at behandle nervøse patienter. Information om behandlingen, omhyggelig, forsigtig bedøvelse og smertefri behandling gør vores patienter trygge og afslappede. Det giver en god oplevelse.

Få et komplet tandsæt med en naturtro krone på din tand. En tandkrone er en investering, der holder i mange år, og det kan betale sig at få lavet kroner hos en erfaren og professionel tandlæge, som dem vi har hos Dentalklinikken. Vi tilbyder krone-behandling til meget rimelige priser.

Har du flækket tanden? Så tøv ikke med at få det ordnet, før det skaber flere problemer i munden. Hos Dentalklinikken har du altid mulighed for at bestille en tid til akut tandbehandling på vores klinikker.

Vi tilbyder plastfyldninger udført med det nyeste materiale, som giver et meget naturtro udseende. Vi benytter de mest opdaterede teknikker og værktøjer, og det sikrer dig en effektiv og professionel behandling. Vi lægger en effektiv lokalbedøvelse, for at sikre en smertefri behandling.

Parodontose er en kronisk sygdom i tandkødet. Den rammer en stor del af Danmarks befolkning. Paradentosen kan starte som let blødende tandkød. Ubehandlet kan den sprede sig dybere ned i tandkødet, hvilket kan give løse tænder og i nogle tilfælde medføre tandtab. Hos Dentalklinikken screener, forebygger og behandler vi parodontose skånsomt, så tandsygdommen fjernes eller standes mest muligt, med mindst mulig ubehag for dig som patient.

Slip for tandpine og eventuelt fremtidigt skævt tandsæt – få fjernet en eller flere visdomstænder, der ikke sidder godt hos Dentalklinikken. Vi har mange års erfaring inden for tandkirurgi og er opmærksomme på at gøre hele forløbet så kort og smertefrit som muligt.

En rodbehandling kan være besværlig, men hos Dentalklinikken kan du få både høj faglighed og en rimelig pris på én gang. Vi sætter en ære i at gøre et grundigt stykke arbejde – professionelt og smertefrit – til en konkurrencedygtig pris.

Få det hvide smil, du altid har drømt om. En tandblegning kan fjerne års misfarvninger fra rygning, kaffe eller rødvin og give dine tænder den oprindelige naturlige hvide farve, vi fødes med. Hos tandlægen får du den rigtige og professionelle behandling der passer til netop dine tænder.

Vi kan lave alle former for behandlinger. Se mere under tandbehandlinger.

Få et overslag
Dentalklinikken udfører professionelle behandlinger til fornuftige priser. Du kan altid få et overslag eller et tilbud på din behandling. Hos os er det ikke tabu, at tale om prisen. Vi har forståelse for, at det selvfølgelig er relevant at tale om en pris på en tandbehandling. Og det er naturligvis uforpligtende at få vores bud.

Om vores tandlæge på Amager

Vores tandlægeklinik på Amager er kendt for at tilbyde en bred vifte af tandbehandlinger. Uanset om du har brug for en almindelig tandrensning, behandling for tandpine, eller en kosmetisk tandbehandling, kan vores tandlæger på Amager hjælpe dig.

Dentalklinikken Amager

Tandlæge Amager

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid, er du velkommen til at kontakte vores tandlæge på Amager. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine tandbehov.

Opdateret d. af