Tandlæge Amager

Tandlæge Amager

Velkommen til Dentalklinikken på Amagerbrogade

Vores moderne tandlægeklinik ligger centralt på Amager. Tæt på bus og offentlig transport med mulighed for parkering tæt på klinikken.

Din tandlæge på Amager

På Dentalklinikken Amager tilbydes tandlægebehandlinger som fx. flækket tand, hul i tanden, paradentose, tandkrone, visdomstænder, tandblegning samt rodbehandling. Ligeledes kan du og din familie få det almindelige kontrolbesøg, som sikrer sunde og vedligeholdte tænder.

Vi opererer altid med konkurrencedygtige priser med fokus på kvalitetsbevidst behandling af professionelle tandlæger.

Tandlæge Amager
Dentalklinikken på Amager

I trygge hænder

Vi går meget op i at sikre en tryg og behagelig oplevelse hos tandlægen, og med mange års erfaring med tandlægeskræk, kan vi hjælpe dig gennem en tandbehandling i dit tempo.

 

Du er i fokus

Vi ved godt, at hver enkelt patient er forskellig, og skal behandles efter individuelle behov og tandproblemer. Derfor udføres tandbehandlingerne altid i tæt samarbejde og dialog med patienten for at sikre, at du ved hvilken behandling, der skal foretages, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke forventninger der er til resultatet.

Mange års erfaring vist os, at et godt samarbejde mellem tandlæge og patient giver de bedste resultater.

 

Velkommen

Vi ser frem til at møde dig på klinikken, hvor du hurtigt kan mærke, at vi imødekommer dine behov, og at vi ønsker at give dig en behagelig oplevelse hos Dentalklinikkens tandlæger på Amager.

Tidsbestilling

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik. Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Fortsæt til Online Booking

Du kan også bestille tid ved at ringe til: +45 32 97 27 12 – eller ved at udfylde formularen, som du finder her.

Behandlinger

Få behandlet en knækket tand på Amager til en fornuftig pris.

Tandlægeskræk
Mange patienter er nervøse og frygter tandlægebesøg. Hos os har vi stor erfaring med at behandle nervøse patienter. Information om behandlingen, omhyggelig og forsigtig bedøvelse, gør patienterne trygge og afslappede.

 

Flækket tand
Har du flækket tanden? Så tøv ikke med at få det ordnet, før det skaber flere problemer i munden. Dentalklinikken har fornuftige priser og professionelle behandlinger.

 

Hul i tanden
Vi tilbyder plastfyldninger udført med det nyeste materiale, som giver et meget naturtro udseende. Vi benytter de nyeste teknikker og værktøjer, som sikrer dig en effektiv og professionel behandling. For at sikre en smertefri behandling lægges en effektiv lokalbedøvelse.

 

Paradentose
Parodontose er en kronisk sygdom i tandkødet, som rammer en stor del af Danmarks befolkning. Den kan starte som let blødende tandkød, og ubehandlet sprede sig dybere ned i tandkødet, hvilket kan give løse tænder og i nogle tilfælde medføre tandtab. Hos os screenes, forebygges og behandles parodontose skånsomt, således at tandsygdommen fjernes eller standes mest muligt, med mindst mulig ubehag for patienten.

 

Tandkrone
Få et komplet tandsæt med en naturtro krone på din tand. En tandkrone er en investering, der holder år efter år, og det kan betale sig at få den lavet hos en erfaren og professionel tandlæge, som dem vi har hos Dentalklinikken

 

Visdomstænder
Slip for tandpine og eventuelt fremtidigt skævt tandsæt – få fjernet en eller flere visdomstænder hos Dentalklinikken. Vi har mange års erfaring inden for tandkirurgi og er opmærksomme på at gøre hele forløbet så kort og smertefrit som muligt.

 

Tandblegning
Få det hvide smil, du altid har drømt om. En tandblegning kan fjerne års misfarvninger fra rygning, kaffe eller rødvin og give dine tænder den oprindelige naturlige hvide farve, vi fødes med.

 

Rodbehandling
En rodbehandling kan være en besværlig affære – men hos Dentalklinikken kan du få både ekspertise og en fornuftig pris på een gang. Vi sætter en ære i at gøre et grundigt stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris.

Dentalklinikken Personale Amager

Dentalklinikken Amager

Gameing GOGO
Gameing GOGO
10:51 05 Sep 22
Louise er jo så super dygtig!Jeg stiller måske nok lidt for mange spørgsmål, men det blev taget fint imod og alt blev svaret grundigt på :)Super dejlige nye lokaler og super venligt personale :)12/10 kan varmt anbefales 🙂
Se alle anmeldelser
js_loader
Dentalklinikken
4.3
drevet af Facebook
David E. Bastian-Møller
David E. Bastian-Møller
2022-04-06T11:37:42+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Tak for fantastisk behandling endnu en gang! Jeg var lidt nervøs for at skulle have fjernet en kindtand,... men det gik rigtig godt. Og jeg var meget glad for jeres opfølgning.Tak!læs mere

Tandlæge Amager

Opdateret d. af