Tandlæge Hillerød


Dentalklinikken Hillerød

Velkommen til vores moderne tandlægeklinik i Hillerød, centralt placeret i SlotsArkaderne. Vi tilbyder omfattende tandpleje i trygge omgivelser. Find os på 2. sal, let tilgængelig via elevatoren fra Slotsgade.

Tandlæge Hillerød
Velkommen til!
Sunde og velfungerende tænder i trygge rammer. På vores moderne tandklinik i Hillerød, udfører vi alle former for tandbehandling. Fra enkle eftersyn til specialiseret tandkirurgi – og vi tager os kærligt af tandlægeskræk.

Din tandlæge i Hillerød

Vores professionelle og kompetente medarbejderteam tager sig tid til at vejlede og informere dig, så du kan føle dig tryg og godt tilpas. Vi udfører stort set alle behandlinger, endda til meget fornuftige priser.

Dit tandlægebesøg skal være en positiv oplevelse

Dentalklinikken i Hillerød er et kvalitetsbevidst og friskt tandlægeteam med et veletableret samarbejde. Vi har alle lang erfaring, og vi prioriterer individuel vejledning højt. For os er det vigtigt altid at give dig en omhyggelig behandling til den rigtige pris.

Vores opgave er at sørge for, at du har sunde, velfungerende tænder, og vi lægger vægt på, at du føler dig tryg i klinikken, og at stemningen er afslappet.

Du er velkommen til at ringe og aftale tid til en vurdering af dine tænder. Hvis du derefter er interesseret i behandlingen, kan vi på baggrund af vores vurdering sammen lægge en plan for, hvilken behandling du skal have, og i hvilket tempo den skal foregå.

Du er i trygge hænder hos vores personale i Hillerød
Du er i trygge hænder
Patienten er altid i fokus
Patienten i fokus

I trygge hænder

Regelmæssige besøg hos din tandlæge sikrer dig, at du altid har sunde, rene og velfungerende tænder. Hos Dentalklinikkens tandklinik i Hillerød skal det altid være en god og tryg oplevelse at gå til tandlægen.

For os er det vigtigt, at du får en professionel og behagelig oplevelse hos tandlægen. Vi har mange års erfaring med tandlægeskræk, og vi kan derfor hjælpe dig gennem din tandbehandling i dit tempo.

Vi fortæller løbende i behandlingen, hvad vi laver. Og der er altid tid til at besvare dine spørgsmål.

Du er i fokus

Vi er fuldt ud klar over, at ikke to patienter er ens. Derfor skal de behandles efter individuelle behov – og tænder. Af samme grund udføres vores tandbehandlinger altid i tæt samarbejde og dialog med dig som patient. Vi sørger for, at du ved hvilken behandling, der skal foretages, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke forventninger du kan have til resultatet.

Vi ved, at et godt samarbejde mellem patient og tandlæge giver de bedste resultater.

Tandlæge i Hillerød
Velkommen til Dentalklinikken i Hillerød
Hvis uheldet er ude, kan du altid få til akutbehandling i Hillerød
Akutbehandling i Hillerød

Hvis uheldet er ude

I akutvagten afhjælper vi tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med akut behov for tandlægehjælp.

Akut tandlæge Hillerød

Team Hillerød

Vi er et velfungerende hold af rutinerede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der ønsker at give dig en tryg, nærværende og professionel service. Vi holder dig informeret under hele behandlingen, og der er altid tid til at svare på dine spørgsmål. Vi ønsker nemlig at være din foretrukne tandlæge i Hillerød.

Martin - tandlæge Hillerød
Martin
Tandlæge og klinikchef
Ahmad - tandlæge Hillerød
Ahmad
Tandlæge
Nino - tandlæge Hillerød
Nino
Tandlæge
Rina - tandlæge Hillerød
Rina
Tandlæge
Smilla - tandplejer Hillerød
Smilla
Tandplejer
Nicoline - ledende klinikassistent Hillerød
Nicoline
Ledende klinikassistent
Razkia - klinikassistentelev Hillerød
Razkia
Klinikassistent

Bestil tid

Online Booking

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik.
Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Online Booking

Ring til os

Du er velkommen til at ringe til os og bestille tid til tandlægen.
Vi hjælper og vejleder dig, hvis du har spørgsmål eller ændringer.

48 26 45 00

Du kan også bestille tid ved at udfylde kontaktformularen, som du finder her:

Udfyld formular

Behandlinger

Få behandlet en knækket tand i Hillerød til en fornuftig pris. Vi udfører også mange faste eftersyn og laver små behandlinger som f.eks. fyldninger. Dertil kommer lidt større behandlinger som rodbehandlinger, kroner og implantater.

Endelig tilbyder vi en række mere kosmetisk orienterede behandlinger, som f.eks. “usynlig tandretning” med klare skinner og tandblegninger.

Vi kan sådan set lave alle former for tandbehandling og vi tager os kærligt af tandlægeskræk.

Vi ved at mange patienter er nervøse og har frygt for tandlægebesøg. Vi har stor erfaring med at behandle nervøse patienter. Information om behandlingen, omhyggelig, forsigtig bedøvelse og smertefri behandling gør vores patienter trygge og afslappede. Det giver en god oplevelse.

Få et komplet tandsæt med en naturtro krone på din tand. En tandkrone er en investering, der holder i mange år, og det kan betale sig at få lavet kroner hos en erfaren og professionel tandlæge, som dem vi har hos Dentalklinikken. Vi tilbyder krone-behandling til meget rimelige priser.

Har du flækket tanden? Så tøv ikke med at få det ordnet, før det skaber flere problemer i munden. Hos Dentalklinikken har du altid mulighed for at bestille en tid til akut tandbehandling på vores klinikker.

Vi tilbyder plastfyldninger udført med det nyeste materiale, som giver et meget naturtro udseende. Vi benytter de mest opdaterede teknikker og værktøjer, og det sikrer dig en effektiv og professionel behandling. Vi lægger en effektiv lokalbedøvelse, for at sikre en smertefri behandling.

Parodontose er en kronisk sygdom i tandkødet. Den rammer en stor del af Danmarks befolkning. Paradentosen kan starte som let blødende tandkød. Ubehandlet kan den sprede sig dybere ned i tandkødet, hvilket kan give løse tænder og i nogle tilfælde medføre tandtab. Hos Dentalklinikken screener, forebygger og behandler vi parodontose skånsomt, så tandsygdommen fjernes eller standes mest muligt, med mindst mulig ubehag for dig som patient.

Slip for tandpine og eventuelt fremtidigt skævt tandsæt – få fjernet en eller flere visdomstænder, der ikke sidder godt hos Dentalklinikken. Vi har mange års erfaring inden for tandkirurgi og er opmærksomme på at gøre hele forløbet så kort og smertefrit som muligt.

En rodbehandling kan være besværlig, men hos Dentalklinikken kan du få både høj faglighed og en rimelig pris på én gang. Vi sætter en ære i at gøre et grundigt stykke arbejde – professionelt og smertefrit – til en konkurrencedygtig pris.

Få det hvide smil, du altid har drømt om. En tandblegning kan fjerne års misfarvninger fra rygning, kaffe eller rødvin og give dine tænder den oprindelige naturlige hvide farve, vi fødes med. Hos tandlægen får du den rigtige og professionelle behandling der passer til netop dine tænder.

Vi kan lave alle former for behandlinger. Se mere under tandbehandlinger.

Få et overslag
Dentalklinikken udfører professionelle behandlinger til fornuftige priser. Du kan altid få et overslag eller et tilbud på din behandling. Hos os er det ikke tabu, at tale om prisen. Vi har forståelse for, at det selvfølgelig er relevant at tale om en pris på en tandbehandling. Og det er naturligvis uforpligtende at få vores bud.

Dentalklinikken Hillerød

Tandlæge Hillerød

Opdateret d. af