Tandlæge Hillerød

Tandlæge Hillerød

Velkommen til Dentalklinikken i Slotsgade

På vores hyggelige og moderne tandklinik får du højteknologisk tandbehandling i behagelige og trygge rammer.

Din tandlæge i Hillerød

Vores professionelle og kompetente medarbejderteam tager sig tid til at vejlede og informere dig, så du kan føle dig tryg og godt tilpas. Vi udfører stort set alle behandlinger, endda til meget fornuftige priser.

Tandlæge i Hillerød
Din tandlæge i Hillerød

Sunde og velfungerende tænder i trygge rammer

Dit tandlægebesøg skal være en positiv oplevelse

Vi er et kvalitetsbevidst og frisk tandlægeteam med et veletableret samarbejde. Vi har alle lang erfaring, og vi prioriterer individuel vejledning højt. For os er det vigtigt altid at give dig en omhyggelig behandling til den rigtige pris.

Vores opgave er at sørge for, at du har sunde, velfungerende tænder, og vi lægger vægt på, at du føler dig tryg i klinikken, og at stemningen er afslappet.

Du kan ringe og aftale tid til en vurdering af dine tænder for et mindre honorar. Hvis du derefter er interesseret, kan vi på baggrund af vores vurdering sammen lægge en plan for, hvilken behandling du skal have, og i hvilket tempo den skal foregå.

Du er i trygge hænder hos vores personale i Hillerød
Du er i trygge hænder

IT-Teknologi og tandbehandling

Vores tandklinik er helt up to date. Vi bruger højteknologisk tandlægeudstyr, når det er en gevinst for behandlingen.

Du bliver behandlet i en klinik, som er fuldt ud digitaliseret. Det betyder, at journaler, aftalebog og røntgen foregår på computer. Det er meget lettere at forstå, hvad vi taler om, når du selv kan følge med på et forstørret røntgenbillede på computerskærmen.

 

Du er i trygge rammer

Regelmæssige besøg hos din tandlæge sikrer dig, at du altid har sunde, rene og velfungerende tænder. Hos Dentalklinikkens tandklinik i Hillerød skal det altid være en god og tryg oplevelse at gå til tandlægen.

 

Service i højsædet

For os som tandlæge er det vigtigt at vores kunder skal have en tryg og god oplevelse hos os, at vi altid leverer en god service og høj kvalitet, når du besøger vores klinik. På den måde vil et besøg ved din tandlæge blive en smilende og god oplevelse.

Vores erfarne tandlæger i Hillerød er derfor yderst kompetente og stræber altid efter at levere flotte resultater, ligesom vi altid sikrer os, at du er i gode hænder undervejs i behandlingen. Ligeledes ønsker vi også at gøre alt dette til en skarp pris, sådan det ikke er pengepungen, der afholder dig fra at besøge din tandlæge. Du kan se vores priser lige her .

Hvis uheldet er ude

I akutvagten afhjælper vi tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med akut behov for tandlægehjælp.

Akut tandlæge Hillerød

Hvis uheldet er ude, kan du altid få til akutbehandling i Hillerød
Akutbehandling i Hillerød

 

Få mere information eller bestil tid ved din tandlæge

Hvis du har lyst til at høre mere om vores tandklinik eller bestille tid ved en tandlæge til en af vores tandbehandlinger, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 4826 4500 eller e-mail reception@dentalklinikken.dk

Tidsbestilling

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik. Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Online Booking

Du kan også bestille tid ved at ringe til: +45 48 26 45 00 – eller ved at udfylde formularen, som du finder her .

Personale Dentalklinikken Hillerød

Dentalklinikken Hillerød

Dentalklinikken
4.3
drevet af Facebook
Karina Halvorsen
Karina Halvorsen
2021-10-08T11:23:31+0000
omsorgsfuld personale, meget professionelle. virkelig dygtige og omhyggelige med deres arbejde. dejligt at de følger op... og spørger ind til en. Jeg vil klart anbefale dentalklinikken. Mvh Karina.læs mere

Tandlæge Hillerød

Opdateret d. af