Tandlæge Hillerød

Dentalklinikken Slotsgade

Dentalklinikken Hillerød

Dentalklinikken Hillerød har åbent for almindelig tandbehandling og eftersyn.

Læs mere om tandlægebesøg og coronavirus her.

 

Dentalklinikken i Hillerød

Du finder os centralt på Slotsgade, midt i Hillerøds sprudlende butiksliv. På vores fuldt ud digitaliserede klinik får du højteknologisk tandbehandling i behagelige og trygge rammer.

Vores professionelle og kompetente medarbejderteam tager sig tid til at vejlede og informere dig, så du kan føle dig tryg og godt tilpas. Vi udfører stort set alle behandlinger, endda til meget fornuftige priser.

Tandlægevagt i Hillerød

Vi har åbent for akut behandling hver lørdag fra kl. 11.00 – 15.00. Bestil tid i forvejen på 70 22 35 30.

 

 • Klinikker_box_small
 • Kvalitet

  Erfaring

  Tryghed

   

  Sunde og velfungerende tænder i trygge rammer

  Dit tandlægebesøg skal være en positiv oplevelse

  Vi er et kvalitetsbevidst og frisk tandlægeteam med et veletableret samarbejde. Vi har alle lang erfaring, og vi prioriterer individuel vejledning højt. For os er det vigtigt altid at give dig en omhyggelig behandling til den rigtige pris.

  Vores opgave er at sørge for, at du har sunde, velfungerende tænder, og vi lægger vægt på, at du føler dig tryg i klinikken, og at stemningen er afslappet.

  Du kan ringe og aftale tid til en vurdering af dine tænder for et mindre honorar. Hvis du derefter er interesseret, kan vi på baggrund af vores vurdering sammen lægge en plan for, hvilken behandling du skal have, og i hvilket tempo den skal foregå.

   

  IT-Teknologi og tandbehandling

  Vores tandklinik er helt up to date. Vi bruger højteknologisk tandlægeudstyr, når det er en gevinst for behandlingen.

  Du bliver behandlet i en klinik, som er fuldt ud digitaliseret. Det betyder, at journaler, aftalebog og røntgen foregår på computer. Det er meget lettere at forstå, hvad vi taler om, når du selv kan følge med på et forstørret røntgenbillede på computerskærmen.

   

  Tandlæge i Hillerød – Du er i trygge rammer

  Et regelmæssigt besøg hos din tandlæge sikrer dig, at du altid har sunde, rene og velfungerende tænder. Hos Dentalklinikkens tandklinik i Hillerød skal det altid være en god og tryg oplevelse at gå til tandlægen.

   

  Service i højsædet hos din tandlæge

  For os som tandlæge er det vigtigt at vores kunder skal have en tryg og god oplevelse hos os, at vi altid leverer en god service og høj kvalitet, når du besøger vores klinik. På den måde vil et besøg ved din tandlæge blive en smilende og god oplevelse.

  Vores erfarne tandlæger i Hillerød er derfor yderst kompetente og stræber altid efter at levere flotte resultater, ligesom vi altid sikrer os, at du er i gode hænder undervejs i behandlingen. Ligeledes ønsker vi også at gøre alt dette til en skarp pris, sådan det ikke er pengepungen, der afholder dig fra at besøge din tandlæge. Du kan se vores priser lige her.

   

  Få mere information eller bestil tid ved din tandlæge

  Hvis du har lyst til at høre mere om vores tandklinik eller bestille tid ved en tandlæge til en af vores tandbehandlinger, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 4826 4500 eller e-mail reception@dentalklinikken.dk

  Information

  +45 4826 4500

  reception@dentalklinikken.dk

  Hvor?

  Slotsgade 25
  3400 Hillerød

  Åbningstider

  Mandag


  Tirsdag


  Onsdag


  Torsdag


  Fredag

  tandlægevagt

  Lørdag  Opdateret d. af
  Dentalklinikken Dentalklinikken
  ×
  Menu