Tandlæge Hillerød

Tandlæge Hillerød

Velkommen til Dentalklinikken i Hillerød

Sunde og velfungerende tænder i trygge rammer

På vores moderne tandklinik i Slotsgade, i centrum af Hillerød, udfører vi alle former for tandbehandling. Fra enkle eftersyn til specialiseret tandkirurgi – og vi tager os kærligt af tandlægeskræk.

Din tandlæge i Hillerød

Vores professionelle og kompetente medarbejderteam tager sig tid til at vejlede og informere dig, så du kan føle dig tryg og godt tilpas. Vi udfører stort set alle behandlinger, endda til meget fornuftige priser.

Tandlæge i Hillerød
Din tandlæge i Hillerød

Dit tandlægebesøg skal være en positiv oplevelse

Dentalklinikken i Hillerød er et kvalitetsbevidst og friskt tandlægeteam med et veletableret samarbejde. Vi har alle lang erfaring, og vi prioriterer individuel vejledning højt. For os er det vigtigt altid at give dig en omhyggelig behandling til den rigtige pris.

Vores opgave er at sørge for, at du har sunde, velfungerende tænder, og vi lægger vægt på, at du føler dig tryg i klinikken, og at stemningen er afslappet.

Du er velkommen til at ringe og aftale tid til en vurdering af dine tænder. Hvis du derefter er interesseret i behandlingen, kan vi på baggrund af vores vurdering sammen lægge en plan for, hvilken behandling du skal have, og i hvilket tempo den skal foregå.

Du er i trygge hænder hos vores personale i Hillerød
Du er i trygge hænder

I trygge hænder

Regelmæssige besøg hos din tandlæge sikrer dig, at du altid har sunde, rene og velfungerende tænder. Hos Dentalklinikkens tandklinik i Hillerød skal det altid være en god og tryg oplevelse at gå til tandlægen.

For os er det vigtigt, at du får en professionel og behagelig oplevelse hos tandlægen. Vi har mange års erfaring med tandlægeskræk, og vi kan derfor hjælpe dig gennem din tandbehandling i dit tempo.

Vi fortæller løbende i behandlingen, hvad vi laver. Og der er altid tid til at besvare dine spørgsmål.

 

Du er i fokus

Vi er fuldt ud klar over, at ikke to patienter er ens. Derfor skal de behandles efter individuelle behov – og tænder. Af samme grund udføres vores tandbehandlinger altid i tæt samarbejde og dialog med dig som patient. Vi sørger for, at du ved hvilken behandling, der skal foretages, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke forventninger du kan have til resultatet.

Vi ved, at et godt samarbejde mellem patient og tandlæge giver de bedste resultater.

Tidsbestilling

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik. Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Online Booking

Du kan også bestille tid ved at ringe til: +45 48 26 45 00 – eller ved at udfylde formularen, som du finder her .

Hvis uheldet er ude

I akutvagten afhjælper vi tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med akut behov for tandlægehjælp.

Akut tandlæge Hillerød

Hvis uheldet er ude, kan du altid få til akutbehandling i Hillerød
Akutbehandling i Hillerød

Behandlinger

Få behandlet en knækket tand eller et hul i tanden hos vores tandlæge i Hillerød. Vi udfører faste eftersyn og laver mange små behandlinger som f.eks. fyldninger. Dertil kommer lidt større behandlinger som rodbehandlinger, kroner og implantater. Altid til en fornuftig pris!

Vi tilbyder også en række behandlinger af mere kosmetisk karakter, som f.eks. “usynlig tandretning” med klare skinner, og tandblegning.

 

Tandlægeskræk

Vi ved at mange patienter kan være nervøse og være bange for tandlægen. Vi har stor erfaring med at behandle patienter, der ikke er glade for tandlægebesøg. Information om behandlingen, omhyggelig, forsigtig bedøvelse og smertefri behandling gør vores patienter trygge og afslappede. Og det giver en god oplevelse.

 

Flækket tand

Hvis du har flækket en tand, skal du ikke vente med at få det ordnet, det skaber bare flere problemer i munden. Hos Dentalklinikken har du altid mulighed for at bestille en akut tid til tandlægen på alle vores klinikker.

 

Hul i tanden

De plastfyldninger (plomber) vi tilbyder udføres med det nyeste materiale, hvilket giver et meget naturtro look. Vi benytter de mest opdaterede teknikker og redskaber, og det sikrer dig et perfekt resultat. Vi lægger en effektiv lokalbedøvelse, for at sikre en smertefri behandling.

 

Paradentose

Parodontose rammer en stor del af Danmarks befolkning. Det er en kronisk sygdom i tandkødet, der fx kan starte som let blødende tandkød. Ubehandlet kan den sprede sig dybere ned i tandkødet. Det kan give løse tænder og i nogle tilfælde medføre, at man taber en eller flere tænder.

Hos Dentalklinikken screener, forebygger og behandler vi parodontose skånsomt, så tandsygdommen fjernes eller standses mest muligt, med mindst muligt ubehag for dig som patient.

 

Tandkrone

Med en naturtro krone på din tand får du et komplet tandsæt. En tandkrone er en investering, der holder i mange år, og det kan betale sig at få lavet kroner hos en erfaren og professionel tandlæge, som dem vi har hos Dentalklinikken.

Vi producerer selv vores tandkroner, og kan derfor tilbyde krone-behandling til meget rimelige priser. Med fem års garanti!

 

Visdomstænder

Slip for tandpine og eventuelt skæve tænder i fremtiden. Hos Dentalklinikken fjerner vi den visdomstand (eller de visdomstænder), der ikke sidder godt. Vi har mange års erfaring inden for tandkirurgi og vi er opmærksomme på, at gøre hele forløbet så kort og smertefrit som muligt.

 

Rodbehandling

Betændelse i tandnerven kan gøre rigtig ondt og er en hyppig årsag til tandpine.

Når indersiden af en tand henfalder eller bliver inficeret, kan det være ekstremt smertefuldt og farligt for dit generelle helbred. En rodbehandling kan redde din tand!

 

Tandblegning

Få det blændende smil, du altid har drømt om. Med en tandblegning kan du fjerne års misfarvninger på tænderne fra rygning, kaffe, rødvin og diverse fødevarer, og give dine tænder deres oprindelige og naturlige hvide farve, som vi fødes med, tilbage. Hos tandlægen får du den rigtige og godkendte behandling, der passer til netop dine tænder. Det kan ikke anbefales at eksperimentere med tandblegning uden vejledning fra en professionel tandlæge.

 

Få et overslag

Hos os kan du altid få et overslag eller et tilbud på din behandling. Det ikke et tabu, at tale om prisen – tvært imod. Vi har forståelse for, at det selvfølgelig er relevant at tale om prisen på en tandbehandling. Og det er naturligvis uforpligtende at få vores bud.

Tidsbestilling

Vi glæder os til at tage imod dig på vores hyggelige tandklinik. Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Online Booking

Du kan også bestille tid ved at ringe til: +45 48 26 45 00 – eller ved at udfylde formularen, som du finder her .

Personale Dentalklinikken Hillerød

Dentalklinikken Hillerød

Dentalklinikken
4.3
drevet af Facebook
David E. Bastian-Møller
David E. Bastian-Møller
2022-04-06T11:37:42+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Tak for fantastisk behandling endnu en gang! Jeg var lidt nervøs for at skulle have fjernet en kindtand,... men det gik rigtig godt. Og jeg var meget glad for jeres opfølgning.Tak!læs mere

Tandlæge Hillerød

Opdateret d. af